Gdzie jest Nemo

Finding Nemo
2003
7,2 202 tys. ocen
7,2 10 1 202192
7,4 50 krytyków
Gdzie jest Nemo
powrót do forum filmu Gdzie jest Nemo

Wszelkie animowane filmy mówią o tym samym! Ktoś idzie gdzieś po coś, bo ma jakąś sprawę, do niego przyczepia się jakiś debil, mają jakieś tam przygody (zazwyczaj takie same we wszystkich filmach, albo chociaż trochę do siebie podobne) no i na koniec wszystko jest w porządku i wszyscy krzyczą "what's up?!"W ten sposón można streścić np. "Shreka", "Epokę lodowcową", a "Gdzie jest Nemo" to już klasycznie wpada! Nie mówię, że te filmiki nie są śmieszne, bo są naprawdę powalające, ale moim zdaniem to trochę hała!!!

użytkownik usunięty
vampirella001

ja siem nie zgadam , bo hala to taki jeden mateusz . i choć jest troszeczke nie pewny to nie jet jak te inne hały !

ocenił(a) film na 9
vampirella001

a co dla ciebie nie jest hałą? Dla mnie hałą jest coś co po 10 minutach oglądania wyłanczam, Ty jednak oglądnąłeś tę bajke więc jak to jest???

pele85

no, szczególnie że "wyłanczasz"

ocenił(a) film na 9
Leon_B_Fink

no "wyłanczam" popisałem sie ;) ale nie to jest wazne.

ocenił(a) film na 9
vampirella001

Na świecie istnieją nie tylko amerykańskie filmy animowane. Polecam obejrzeć parę japońskich, poczynając od filmów Hayao Miyazakiego. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Sqrchybyk

W ten sposób można znaleźć taką definicję, która będzie pasowała do wszystkich (lub prawie wszystkich) filmów. A wszystkie komedie romantyczne nie są takie same? A horrory? Dla każdego gatunku znajdziesz taką definicję :/