Gdzie jesteś, Amando

Gone Baby Gone
2007
7,1 44 tys. ocen
7,1 10 1 44038
7,1 27 krytyków
Gdzie jesteś, Amando
powrót do forum filmu Gdzie jesteś, Amando

Brak słow

ocenił(a) film na 9

Juz dawno zaden film nie wywarl na mnie takiego wrazenia jak debiut rezyserski Bena Afflecka, imho lepszy nawet od swietnego "Mystic River" Clinta Eastwooda. POLECAM!!!

ocenił(a) film na 5
iceman171

powiedz, że kpisz, proszę..

ocenił(a) film na 9
EmiL0s

Nie, nie kpie, wyrazam tylko swoja opinie. "Mystic River" bardzo mi sie podobal ale wczesniej czytalem ksiazke i pewnie dlatego film nie wywarl na mnie az takiego wrazenia (btw jezeli nie czytales to ksiazka jest jeszcze lepsza od filmu). Jesli chodzi o Gone baby gone to nie wiedzialem czego sie spodziewac, nie tylko po fabule, ale i po rezyserze - mile zaskoczenie. Jezeli uwarzasz inaczej ok ja wyrazalem po prostu swoja opinie. Komentuj, ale uszanuj. Pozdro

ocenił(a) film na 5
iceman171

taki lipny to znowu nie był, ale do Mystic River wiele mu brakuje.. Szczególnie gra aktorska przeciętna..
+6\10

ocenił(a) film na 9
EmiL0s

Hmm krytykiem nie jestem, wiec moge sie mylic, ale wg mnie gra aktorska stala na bardzo wysokim poziomie, moze oprocz Michelle Monaghan, ktora zagrala jak dla mnie bez przekonania, choc moze po prostu nie miala jak sie wykazac. Reszta ekipy aktorskiej sprawdzila sie w 100% a Casey Affleck naprawde wyrasta (jesli mozna tak powiedziec, bo chlopina juz po trzydziestce) na naprawde znakomitego aktora.

ocenił(a) film na 9
iceman171

Popieram autora watku,swietny film,ciekawa fabula,kapitalny Casey Affleck(musze zobaczyc Jesse Jamesa,podobno swietnie tam zagral).Po Eastern Promises i American Gangster moj trzeci najlepszy obraz tego roku,goraco polecam