I sądzę że zasługuje na te ocenę. W odróżnieniu od poprzednich części ta trzyma o wiele mroczniejszy klimat. Jeśli o mnie chodzi to chętnie obejrzał bym go jeszcze raz.
Nie tylko klimat, ale i fabuła ciekawsza niż poprzednie części. Trzyma w napięciu, więcej tajemnicy i zwrotów akcji. Dobrze zrobiony wątek dramatyczny;)
Mi też się podobał ale... Świetny początek ale po 40 minutach film zaczyna mnie rozczarowywać. Mieli możliwość lepiej to zrobić. Fajny wątek z więzieniem i to wszystko potem film robi się nudny i przewidywalny. Gdyby nie to, że Naruto to moje ulubione anime to by dostał 5/10 tak to ma 7/10.
Przeszukałam calutkie shippuuden.pl i nigdzie filmu nie widać ani nie słychać! w internecie też szukałam i taki sam skutek, dlatego pytam się GDZIE wy oglądaliście? (!) także możliwe, że jestem ślepa i głucha, więc poprosiłabym by ktoś mógł mi link tutaj wrzucić (taki dokładny link). Bardzo proszę i z góry dzięki :)
http://shippuuden.pl/news.php jak byk jest w newsie napisane Naruto Shippūden Movie 5: Blood Prison i tam masz wybór online albo torrent.