PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479573}
7,2 4,1 tys. ocen
7,2 10 1 4124
Gekijōban Naruto Shippūden: Kizuna
powrót do forum filmu Gekijōban Naruto Shippūden: Kizuna

Witam,

nie jestem fanem Naruto, ponieważ nigdy tego nie oglądałem. Nie mam zamiaru oglądać całego serialu od początku, ale jakąś dobrą kinówkę chętnie zobaczę.
Czy będę zachwycony tym anime, czy wynudzony?
Wcześniej oglądałem tylko Dragon Ball, na którym się wychowałem.
Mam ponad 20 lat, więc wyobraźnia też już nie ta co była ;)

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
ebert

Jak najbardziej Polecam ci Naruto! Też wychowywałem sie na Dragon Ballu i gdy zobaczyłem w telewizji NAruto na początku mówie łee ale suche itd. jednak po dwóch pierws(znaczy się trochę dalej) fabuła zaczyna się rozkrecać niektóre momenty są ładnie dopracowane a anime warte polecenia!!

Sorki za błędy Pozdrawiam.

ebert

Walić naruto ta historią jest zbyt skomplikowana dla żułtodzioba którym ja tagrze jestem polecam ci króla szamanów

ocenił(a) film na 8
HUBERTciawo

Jak ktoś nie śledzi od nowa to skomplikowana,manga jest nawet dłuższa niż cała seria db także jeśli nie zacząłeś czytać/oglądać przynajmniej z parę lat temu to trudno bd się połapać i długo minie zanim to zrobisz.Z resztą tak samo jest z każdym obecnym tasiemcem,Bleach jeszcze się da bo to nie jest taka stara manga jak Naruto czy One Piece.
Z Naruto jeśli chodzi o anime to musisz mieć b. dużo czasu żeby to wszystko ogarnąć,1 seria+shippuuden,z dobry rok oglądania,chyba że oglądasz po 20 odcinków dziennie,w co wątpię.
1 seria polecam mangę,zdecydowanie szybciej.z 2 to już od wyboru do koloru ale manga i tak obecnie najlepsza.

ebert

Ta możesz. Raczej nie będziesz wyobcowany.