wkoncu po tylu miesiącach czekania :) zaje**kur**bisty ogladnelem raz ale napewno na jednym razie sie niezkończy :) a wam jak sie podobał ?
jesli napisy, ktore zrobiles, sa mniej wiecej na tym poziomie ortograficznym, co powyzsza wypowiedz, to ja raczej ogranicze sie do obejrzenia w angielskiej wersji DB ;P
ogladalem bez napisow jak masz to zarzuć napisy albo jakis link na ktorej jest kinowka z napisami no zgodze sie zajeb.... jest ta kinowka z sasuke rozwalka wszystko co powinno jets
Jestem świeżo po seansie i stwierdzam,że ten film jest lepszy od 1.Klimatem przypominał mi 2 film z 1 serii Naruta.Szkoda,że akcji z Kyubiim było niewiele,a Sasuke jakiś taki wyluzowany był.Ogólnie polecam.
dnoooooo totalne w porownaniu do 1 zero akcji zero bohaterow oprcoz naruto i kawalka sasuke
Zkończyłem dzisiaj napisy do wersji [DB] mozna sciagac z napiprojekt :) a ty gosciu co piszesz ze to jest dno to chyba ogladales ten film na youtube bez na pisow po japonsku, fabula cepie fabula sie liczy a jak nic nierozumiesz to masz h,.,uja z filmu :)
Ty chyba dobrej fabuły nie widziałeś. Kaiji, One Outs, GITS, Evangelion, Hajime no Ippo, Major, Initial D, Cowboy Bebop - to są anime z dobrą fabułą a nie ta pożal się Boże kinówka po raz 5-ty powtarzająca ten sam schemat. Kurde, lubię Naruto, lubię Sasuke ale ten film to faktycznie bardzo słaba produkcja. Plus jedynie za animację (dobrze w końcu zobaczyć ładnie animowane postaci biorąc pod uwagę jak paskudną robotę ostatnio odwalają ludzie odpowiedzialni za serię tv Naruto).
Kto uważa, że ten film ma dobrą fabułę to musi być chyba kompletnym Narutardem albo widział góra 4-5 anime w życiu.