Ludzie w sumie to nie bronie wam oglądać filmów bez głosu ale ten film jest oceniony prawie na poziomie ziolonej mili to chyba coś tu nie gra :D
Zgłosiłem twoje wypowiedzi mam nadzieje że coś z tym zrobią bo chamstwo na tym portalu coraz bardziej się szerzy. Ale z drugiej strony cie rozumiem przecież musisz się gdzieś wyżyć :D
Zgłoś się do kastracji. Żebyś dzieci nie miał. Proszę cię o to. Plisssss. Przyczynisz się do rozwoju ludzkości. :D
Wiesz... Jest takie jedno mądre powiedzenie ''Nie wdawaj się w dyskusję z debilem, najpierw zniży cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem''. Na marginesie też bym coś powiedział do gościa wyżej ale naprawdę nie warto. Pozdrawiam.
Dzieciak poprostu nie wie co to dobre kino ... A film jest świetny :)
Kokosek Idz lepiej ogl.American Pie :]
Zaciekawiła mnie wasza rozmowa przez przypadek wszedłem na ten film, tak nie oglądałem go ani żadnych innych niemych klasyków no może poza Frankensteinem i Nosferatu, więc ciężko mi stwierdzić czy takie kino jest naprawdę na tyle dobre żeby wzbudzić zainteresowanie wśród widza. Z pewnością po obejrzeniu tego filmu wrócę tu i będę wstanie stwierdzić kto ma racje ... Boże co ja piszę -.-