Geneza planety małp

Rise of the Planet of the Apes
2011
7,0 117 tys. ocen
7,0 10 1 116712
6,7 43 krytyków
Geneza planety małp
powrót do forum filmu Geneza planety małp

Ludzie to jednak potwory. Bez dwoch zdan. Ogromne emocje wzbudzal w tym filmie Cezar.
Strasznie mi go zal bylo.

ocenił(a) film na 9
magda_m8712

Sceptycznie podchodziłem do tego filmu - niepotrzebnie. Film był na prawdę bardzo dobry, miłe zaskoczenie. Polecam wszystkim

ocenił(a) film na 10
magda_m8712

Owszem, niektórzy ludzie ("potwory") mnie przerażają. Zwłaszcza tacy, którzy bezkrytycznie ulegają swoim emocjom i nie potrafią ich kontrolować (np. płaczą na filmie i po jego zakończeniu wydają osądy, traktując fikcję literacką jako niepodważalny dowód).
Obejrzyj film "Marzyciel", to momentalnie uznasz, że ludzie są jednak cudowni.

Sony_West

Każdy kto uważa, że ludzki gatunek to potwory niech dołączy do zbiorowego samobójstwa i nie męczy normalnej części ludzkości. Jak wytłumaczyli to, że banda zmutowanych małp, które uciekły z labolatorium pokonała gatunek uzbrojony w broń nuklearną, która rozwiązałaby problem w minutę? Ciekawi mnie też jak zniszczyły kijami tysiące amerykańskich czołgów wytrzymujących strzał z bazuki.

ocenił(a) film na 10
barry8500

"Każdy kto uważa, że ludzki gatunek to potwory niech dołączy do zbiorowego samobójstwa i nie męczy normalnej części ludzkości"

Przyłączam się do powyższego. Owszem, oprócz dobrych ludzi istnieją też źli, ale trzeba się starac im olej wlac do głowy. A jak nie skutkuje, to izolować od reszty społeczeństwa.

Sony_West

Owszem, oprócz dobrych ludzi istnieją też źli, ale trzeba się starac im olej wlac do głowy

Ciekawe jaki los by spotkał mędrca który próbowałby ,,nawrócić" na dobrą ścieżkę Stalina,Hitlera czy Mao.Zapewne ci źli ludzie ,utopili by cię w rozgrzanym oleju. Źli ludzie na wysokich stanowiskach mają WIĘCEJ OLEJU niż tobie się wydaje ! ,nie mają uczuć wyższych ich dusze są skorodowane do granicy inkarnacji na tej planecie !! NIE NAUCZYSZ ICH czynienia dobra

ocenił(a) film na 4
magda_m8712

mnie az tak nie przekonał dlatego słaba ocena lubie filmy science fiction ale ten ewidentnie nie trafil do mnie ; ) ale jesli komus podoba sie Freida Pinto to film warto obejzeć hehe

ocenił(a) film na 6
magda_m8712

A potem pewnie poszłaś z chłopakiem do zoo.