Geneza planety małp

Rise of the Planet of the Apes
2011
7,0 117 tys. ocen
7,0 10 1 116705
6,7 43 krytyków
Geneza planety małp
powrót do forum filmu Geneza planety małp

Jak dla mnie genialny scenariusz, jak i cała reszta. Dawno nie oglądałem tak dobrego filmu! Kupuje Dvd na pewno ((9))

XaVier55

Mam nadzieję, że większość stwierdzi, ze to najlepszy film który ma PLANETA MAŁP w nazwie.
Tak w ogóle to mój 1700 oceniony film na Filmwebie ;-)

XaVier55

Nie chce zakladac nowego tematu, wiec napisze tutaj...Czy trzeba obejrzec klasyczną "Planetę małp", żeby zrozumieć ten film? Niestety nie mialem dotad okazji obejrzec tej serii.

ocenił(a) film na 9
Puchy11

nie trzeba

użytkownik usunięty
XaVier55

teraz wszyscy tacy podjarani tym filmem a jak ukazały się zwiastuny to większość narzekała

ocenił(a) film na 7
XaVier55

Właśnie wróciłem z kina przed momentem i muszę powiedzieć, że film całkiem całkiem tj. składna i logiczna równo rozwijająca się historia, momentami pobudzająca myślenie, fabuła dobra lecz niestety nie jest to szał na jaki myślałem, że ide do kina. Czy poleciłbym ten film przyjaciołom - z pewnością, czy jest zaskoczeniem sezonu, obrazem wybijającym się z pośród niezliczonych pseudohitów premierujących w naszych multiplexach każdego piątku - niestety nie. Za nienaganne wykonanie, dość starego pomysłu daję "Genezie planety małp" 7/10

XaVier55

Ja tez kupię DVD.

Sam_Worthington

I ja, obowiązkowo

ocenił(a) film na 8
endrju_p_2

Ja sie rowniez dolaczam :) Film musi byc w kolekcji!