Jak dla mnie genialny scenariusz, jak i cała reszta. Dawno nie oglądałem tak dobrego filmu! Kupuje Dvd na pewno ((9))
Mam nadzieję, że większość stwierdzi, ze to najlepszy film który ma PLANETA MAŁP w nazwie.
Tak w ogóle to mój 1700 oceniony film na Filmwebie ;-)
Nie chce zakladac nowego tematu, wiec napisze tutaj...Czy trzeba obejrzec klasyczną "Planetę małp", żeby zrozumieć ten film? Niestety nie mialem dotad okazji obejrzec tej serii.
teraz wszyscy tacy podjarani tym filmem a jak ukazały się zwiastuny to większość narzekała
Właśnie wróciłem z kina przed momentem i muszę powiedzieć, że film całkiem całkiem tj. składna i logiczna równo rozwijająca się historia, momentami pobudzająca myślenie, fabuła dobra lecz niestety nie jest to szał na jaki myślałem, że ide do kina. Czy poleciłbym ten film przyjaciołom - z pewnością, czy jest zaskoczeniem sezonu, obrazem wybijającym się z pośród niezliczonych pseudohitów premierujących w naszych multiplexach każdego piątku - niestety nie. Za nienaganne wykonanie, dość starego pomysłu daję "Genezie planety małp" 7/10