Nie mogę ocenić filmu bo nie mam napisów jak ktoś znajdzie to poproszę link ;)
A ja proponuję pójść do kina, a nie zaciągać z sieci. Bardzo dobry film, warto, żeby zarobił na poczet drugiej części. ;)
ja byłem w kinie ;] dobry film :D podobał mi się
a co do napisów to dałem info bo widziałem w statusie tłumaczenia na napisy 24.pl że już kończą, a sam szukałem napisów do serialu Wilfred który jest emitowany tylko w stanach :(
no wiesz napisy są w kinie, jak chcesz oglądać filmy w fatalnej jakości nagrywane ukrytą kamerą w kinie, to znaczy że kiepski z ciebie widz. już nawet lepiej było by gdybyś poczekał do wydania w hd. wtedy przynajmniej masz przyzwoitą jakość
poszedłbym do kina jakby film zapowiadał się na hit a nie na średniaka . film obejrzałem i daje 5/10 fabuła ujdzie ale miałem nadzieje na epickość a nie 5 min akcji :(
Czyli... obejrzałeś w domu pirata. I chwalisz się tym? Gratuluję.
A poza tym... gdybyś teraz - już po obejrzeniu pirackiej wersji - stwierdził, ze film jest "epicki", to poszedłbyś do kina? Dałbyś zarobić ludziom, którzy go zrobili? Czy stwierdziłbyś: "Po co? Już go obejrzałem?"...
piraty piratami, ale ja osobiście nie rozumiem ludzi którzy oglądają filmy nagrane kamerą w kinie. przecież jakoś jest tragiczna, zarówno dźwięku jak i obrazu. już wole chodzić do tego kina niż oglądać filmy w takiej nędznej jakości. na wersje w porządnej (hd) jakości trzeba przeważnie czekać parę miesięcy.