Geneza planety małp

Rise of the Planet of the Apes
2011
7,0 117 tys. ocen
7,0 10 1 116705
6,7 43 krytyków
Geneza planety małp
powrót do forum filmu Geneza planety małp

WoW

ocenił(a) film na 7

Byłem wielkim fanem starych planet łącznie z tą z 2001, teraz jestem jeszcze większym.
Obejrzałem ten film bez mrugnięcia oka. WOW nie wiem co napisać - po prostu wow ! ! ! ! ! !
! ! ! ! ! ! ! !

WoW

ocenił(a) film na 10
amnzji_smak

co ma do tego world of warcraft?

ocenił(a) film na 7
JohnHenry

hahahhahaha, próbuj dalej . . . .

ocenił(a) film na 10
amnzji_smak

ale o co ci chodzi ?

ocenił(a) film na 7
JohnHenry

mogłem napisać wow zamiast WoW nie byłoby problemu .

ocenił(a) film na 8
amnzji_smak

Ja np. tej z wersii z 2001r wogóle nie uznaje i nie lubię taka zwykła wariacja na temat całej serii bez powiązań tzn. rozbieżności jest więcej niż w innych częściach

ocenił(a) film na 7
piekielny84

Może i masz trochę racji. w wersji z 2001 urzekła mnie bardzo scena podróży kosmicznej w tej "jajowatej" kapsule, nie wiem czemu, ale była bardzo fajna. :)

ocenił(a) film na 8
amnzji_smak

Taa...kapsuła wygladała jak plemnik

ocenił(a) film na 10
piekielny84

a port z ktorego byl wysylany jak wielki ku*** ,stacja kosmiczna jak wiekla ci***, a wszechswiat jak burdel na kolkach. Widze podobne mamy skojarzenia ;)

ocenił(a) film na 7
JohnHenry

Idąc za Freudem, bardzo sugestywne skojarzenia.

ocenił(a) film na 3
amnzji_smak

Freudem sobie gęby nie wycieraj, bo liczba wykrzykników w twoim poście świadczy o tym żeś o Freudzie usłyszał coś tylko w TV albo w jakimś tygodniku dla pań.

"geneza" to Najsłabszy film z całej serii, żałosny i ckliwy, kolejna kiepska próba nabicia kabzy sequelem jakiegoś znanego tytułu.

ocenił(a) film na 7
waukorbowy

Gówniana wypowiedz, kolego w mojej biblioteczce pozycje o freudzie , freude`a zajmują dużo miejsca. Powyższym postem dokonałeś wg mnie trafnej autooceny. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
amnzji_smak

Jakos tego po tobie nie widać. Albo kłamiesz, albo nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Kolegami nie jesteśmy też.

PS
Ciekawi mnie szczerze co to za pozycje "o Freudzie" kurza się ponoć na twoich półkach.

ocenił(a) film na 10
waukorbowy

po co masz testa w avatarze?

ocenił(a) film na 7
waukorbowy

Przez takich jak ty filmweb traci fajny charakter a robi się polem bitwy i dziecinnego hejtowania. A przeczytałem chociażby Życie seksualne, Charakter a erotyka, Histeria i lęk, Objaśnianie marzeń sennych i kilka innych, natomiast o panu Zygmuncie to np. Sekret Freuda czy Pasje utajnione. Odnośnie kurzu na książkach, dodaje on uroku . . .

ocenił(a) film na 7
waukorbowy

Do tego piszesz ze jest ckliwy ! Zaglądnąłem do twoich filmów i oczywiście subiektywnie stwierdzam, że jest tam wiele jak ty to nazywasz "ckliwych" pozycji. Pokój z tobą.

ocenił(a) film na 7
waukorbowy

I jeszcze jedno ! Zauważyłem ze to nie pierwszy twój post zaczynający się od : nie wycieraj sobie gęby ...
naprawdę się uśmiałem. I wszystko jasne :)