czy małpy mają zamiar zawładnąć ziemią czy nie bo ja już nie wiem po co był ten bunt
no właśnie ten koniec mnie nie satysfakcjonuje w sumie nie wiadomo czy opanują ziemie czy se będą biegać po tym parku aż ich policja nie rozstrzela...dziwne ale ogólnie się wzruszyłam przy tej końcowej scenie, fajny filmik, gdyby było lepsze zakończenie to już w ogóle wypas
eee no Panowie... widze ze nie oglądaliscie z uwagą. ta substancja cos tam 13 ktora wywoływała u małp rozwoj szarych komorek poprawiajac ich inteligencje powodowala smierc u ludzi. jeden z doktorow przy podawaniu malpie substancji sam jej wdychnal i zarazil sie. krwawil i kichal. kichnąl pod domem głownego bochatera na tego goscia ktory na samym koncu szedl po lotnisku . i jemu tez kapało z nosa . a jak wiadomo doktor zmarł. czyli wniosek jest prpsty ludzie zaczna wymierac . a małpy super inteligentne zaczna sie rozmnarzac i beda rodzis sie inteligentne małpy tak jak w przypadku cezara. .. . "NIE MOGE SIE DOCZEKAC DRUGIEJ CZESCI" i mam nadzieje ze jej nie zepsuja :D Pozdrawiam
No to ma sens xD
Daje 8/10 bo film ogólnie mi się podobał,nie oglądałam Planety Małp to na ten temat się nie wypowiadam,jakoś mnie to nie interesowało i myślałam,że ten film dla mnie będzie nudny,a tu proszę miłe zaskoczenie bo jednak fajnie się go oglądało;)
Też czekam na 2 cześć :D:D