Geneza planety małp

Rise of the Planet of the Apes
2011
7,0 117 tys. ocen
7,0 10 1 116705
6,7 43 krytyków
Geneza planety małp
powrót do forum filmu Geneza planety małp

rewelacja!!

ocenił(a) film na 10

Gorąco polecam. Po takich shitach ja Captain America itp.. ten film zrobił na mnie spore
wrażenie.

ocenił(a) film na 10
miskend

zgadzam sie. Solidne 10/10 + polecam

użytkownik usunięty
miskend

A ja nie mam pojęcia jak ten fim ocenić. W wielu miejscach naprawdę mi się podobał, ale mnóstwo rzeczy zostało zrobione idiotycznie. Mimo wszystko daję siedem.

ocenił(a) film na 8

Zgadzam się. Wszystko ok. choć miejsce na kilka dziwnych niedociągnięć się znalazło. Reżyser się trochę nie spisał i budżet też chyba mieli za mały. Obraz na pewno wart obejrzenia. W kinie? Niekoniecznie... Można spokojnie poczekać na wersję BLUE RAY. 7+/10
Świetny wątek w filmie to choroba alzheimera i żal, że reżyser nie wykrzesał więcej emocji i gry od aktorów przy postępowaniu choroby bo wtedy mogło to być kino co najmniej na dziewięć. (strasznie skrótowo wątki poboczne potraktowane, ale nie o tym rzecz przecież).
Solidne kino, ale zębów mi nie wybiło.

ocenił(a) film na 10
TCWolf82

jak dla mnie to najlepszy film tego roku i od czasu incepcji. Niedociagniecia sa drogne, aczkolwiek jak w kazdym filmie. Oczywiscie rzecz gustu.

ocenił(a) film na 9
emu_

Zgadzam sie w 100% Najleprzym filmem ostatnich lat była incepcja, ale "geneza planety małp" jest naprawde bardzo dobra. Film musi miec w sobie to coś, zapewniam ze ten film to ma! Polecam