Geneza planety małp

Rise of the Planet of the Apes
2011
7,0 117 tys. ocen
7,0 10 1 116712
6,7 43 krytyków
Geneza planety małp
powrót do forum filmu Geneza planety małp

troche przesadzone

ocenił(a) film na 8

z tego co widze too ludzie nie mogli sobie z nimi poradzic, moze z 200 malp tam bylo , wytykli by je zaraz, jak nie policja to wojsko , tylko mnie to denerwowalo. ogolnie wporzadku film, dalbym 7, ale dalem 8 boo z koncowki wynika zee ten wirus wykonczy ludzi itp. dlatego moze planeta ziemia bedzie nalezec do malp boo zamiast je wytuc na poczatku too nic nie zrobili, aa potem wirus wykonczy ludzi, mozna sobie to tak dopowiedziec dlaczego malpy beda rzadzic...

ocenił(a) film na 8
dk191

Gramatycznie Twoja wypowiedź aż boli. Co do zakończenia - w oryginalnej sadze jest wyraźnie napisane, że ludzie wybili się sami za pomocą swojego dążenia do panowania,broni, nowoczesnych technologii itd - dali wtedy możliwość rozwoju kolonizacji równie wysoko rozwiniętym intelektualnie małpom - nie powiesz mi, że nie pokrywa się to z zakończeniem nowej wersji. A to czy próbowali je wytłuc to się okaże w drugiej części

ocenił(a) film na 8
yagiel

gramatycznie mowisz... moze ii nie jestem asem co do gramatyki ale nie krytykuje innych... ale widze zee z polskiego uwazasz sie za asa co do gramatyki, ale czytaj ze zrozumieniem...

ocenił(a) film na 8
dk191

wiesz, łatwiej jest coś wyłapać z wypowiedzi jak nie jest pisana takim szyfrem :D nie trzeba być "asem" aby pisać w miarę poprawnie we WŁASNYM ojczystym języku. Błędy popełnia przecież każdy, bo nasz język jest dość trudny, ale ludzie, czy aż tak ? :D Poza tym, nie odbieraj mojej wypowiedzi jako zgryźliwości a zwrócenie uwagi-pisz wolniej i czytaj przed publikacją swoje posty,poprawianie błędów nie boli a internet jest naszym wspólnym dobrem, więc wszystkim będzie łatwiej(Tobie również - w szkole czy w pracy nie możesz sobie pozwolić na takie bazgroły) :P pozdr

ocenił(a) film na 8
yagiel

spoko, widze ze sprostowales wypowiedz, wiesz sam wiem gdzie popelnilem bledy, nie bede mowil dlaczego ich tak wiele moze sie domyslisz;p ale czlowiek w takim stanie popelnia wiele bledow, hehe

ocenił(a) film na 8
dk191

spoko :) Wesołych Świąt w tym że stanie :)