Zastanawiam się kiedy główny bohater zdał sobie sprawę z tego że dziewczynka która go pocałowała w przedszkolu to właśnie ta dziewczyna. Czy wiedział to od samego początku tzn od kiedy dowwiedział się jak ma na imię laska która z nim zadarła. Przez cały film zastanawiałam się jak to się stało że ten koleś zaczął się w ogóle zadawać z tą dziewczyną. Myślałam że pominęłam jakąś część (oglądałm na youtube z angielskim napisami) albo że w filmie są jakieś błędy. Dopiero na sa,mym końcu się wyjaśniło. Z komantarzy na youtubie dowiedziałam się że w filmiku przesłanym na komórkę w którym opisuje swój pokój jest zdjęcie z przedszkola na którym jest ona z tym chłopakiem. Naprawdę jestem ciekawa kiedy sie dowiedział kim ona jest.
Przepraszam ale nie rozumiem pytania, sama na nie odpowiadasz a mimo to, później je zadajesz ? Główny bohater pożycza swój telefon tej dziewczynie, ona nagrywa swój pokój, później po kłótni i rozstaniu ona oddaje mu ten telefon. W chwili nostalgii on odtwarza filmik i tak ją poznaje, pamięta ją z tych urodzin, gdy bardzo płakał bo nikt nie chciał mu dać urodzinowego całusa, ponieważ jego ojciec umarł na AIDS A ona go pocałowała, co dowodziło ze są sobie przeznaczeni. Koniec tematu, nic więcej dodawać nie trzeba.
Jak dla mnie on wiedział od samego początku.. Jak jest ta scena gdzie one przeskakują przez ogrodzenie szkoły i Ye-won upada na Eun-seong'a i on mówi tam chyba coś w stylu, że jest pierwsza dziewczyną która go pocałowała czy coś takiego.. Zresztą zna jej imię i nazwisko więc nie łatwo mu było wydedukować...
mnie się wydaje, że ona zorientowała się po rozmowie z tym kumplem, który powiedział jej jak zmarł jego ojciec. i dlatego zaraz do niego pobiegła ;)
jestem świeżo po seansie, powiedz mi co to za pomieszczenie w którym Ye-won śpiewa karaoke? takie z akwariami? to jest jakiś bar karaoke? i skąd tam Eun-seong?
Scena koncowa, w której Ye-won wpada w ramiona Eun-seong'a jest po prostu kultowa! Wspaniała, przepiękna i wzruszająca!