7,0 685  ocen
7,0 10 1 685
Geunomeun meoshiteotda
powrót do forum filmu Geunomeun meoshiteotda

Zastanawiam się kiedy główny bohater zdał sobie sprawę z tego że dziewczynka która go pocałowała w przedszkolu to właśnie ta dziewczyna. Czy wiedział to od samego początku tzn od kiedy dowwiedział się jak ma na imię laska która z nim zadarła. Przez cały film zastanawiałam się jak to się stało że ten koleś zaczął się w ogóle zadawać z tą dziewczyną. Myślałam że pominęłam jakąś część (oglądałm na youtube z angielskim napisami) albo że w filmie są jakieś błędy. Dopiero na sa,mym końcu się wyjaśniło. Z komantarzy na youtubie dowiedziałam się że w filmiku przesłanym na komórkę w którym opisuje swój pokój jest zdjęcie z przedszkola na którym jest ona z tym chłopakiem. Naprawdę jestem ciekawa kiedy sie dowiedział kim ona jest.

Martus_2

Przepraszam ale nie rozumiem pytania, sama na nie odpowiadasz a mimo to, później je zadajesz ? Główny bohater pożycza swój telefon tej dziewczynie, ona nagrywa swój pokój, później po kłótni i rozstaniu ona oddaje mu ten telefon. W chwili nostalgii on odtwarza filmik i tak ją poznaje, pamięta ją z tych urodzin, gdy bardzo płakał bo nikt nie chciał mu dać urodzinowego całusa, ponieważ jego ojciec umarł na AIDS A ona go pocałowała, co dowodziło ze są sobie przeznaczeni. Koniec tematu, nic więcej dodawać nie trzeba.

leeloo_23

A gdzie mogę obejrzeć ten film po polsku?

użytkownik usunięty
Martus_2

Jak dla mnie on wiedział od samego początku.. Jak jest ta scena gdzie one przeskakują przez ogrodzenie szkoły i Ye-won upada na Eun-seong'a i on mówi tam chyba coś w stylu, że jest pierwsza dziewczyną która go pocałowała czy coś takiego.. Zresztą zna jej imię i nazwisko więc nie łatwo mu było wydedukować...

Mam takie samo zdanie że wiedział od początku.

ocenił(a) film na 4
shen16

mnie się wydaje, że ona zorientowała się po rozmowie z tym kumplem, który powiedział jej jak zmarł jego ojciec. i dlatego zaraz do niego pobiegła ;)

ocenił(a) film na 8
korena

On się zorientowała jak dostała od niego prezent urodzinowy z obrazkiem.

ocenił(a) film na 8
Askol

jestem świeżo po seansie, powiedz mi co to za pomieszczenie w którym Ye-won śpiewa karaoke? takie z akwariami? to jest jakiś bar karaoke? i skąd tam Eun-seong?

Scena koncowa, w której Ye-won wpada w ramiona Eun-seong'a jest po prostu kultowa! Wspaniała, przepiękna i wzruszająca!

ocenił(a) film na 8
Ruby_in_Gold

Już dokładnie nie pamiętam, ale t raczej był bar karaoke.

ocenił(a) film na 8
Askol

ale skad on wiedział że ona tam bedzie? przegapiłam coś? czy scenarzy sci uznali że po prostu będzie scena karaoke i koniec?