dla mnie zupełnie dwa inne filmy, ny podobało mi się bardzo, wzruszył mnie na tyle, że się rozpłakałam, ten z kolei jest naprawdę słaby, szczerze go nie polecam - strata czasu, scenariusz kuleje i to bardzo, podobnie gra aktorska, widać, że skrócili nowelę i stąd wrażenie płytkości, mimo, że oba filmy o szkolnej miłości to jak bardzo różne i na jak różnym poziomie
UWAGA! SPOILER!!!
Ja czuję całkiem odwrotnie, ten film według mnie jest wspaniały. Wszystko wyszło tak jak powinno, fabuła również ciekawa. Na początku wydawało mi się dziwne, że główny bohater niby taki popularny i oblegany przez wszystkie dziewczyny, a jednak nigdy się nie całował ani nie lubił kiedy się go dotykało. Jednak wszystko wyjaśniło się później, nagle zaczęłam rozumieć zachowanie głównego bohatera. Gra aktorska w Neukdaeui yuhok dużo gorsza, szczególnie głównej bohaterki.Historia z bratem głównej bohaterki - kochał ją jako kobietę, nie jak siostrę - cóż myślę że nie pasowała do tego filmu, pasowałoby bardziej do dramatu psychologicznego. Ale co do tego, że są to zupełnie dwa inne filmy - zgadzam się całkowicie.