Ja właśnie obejrzałem i dziwię się że nie którzy piszą że jest to gniot,oglądałem wiele filmów słabych ale na pewno on nim nie jest.Może efekty nie są zajebiste ale sa napewno dużo lepsze niż filmy z kat b.Polecam ten film.
Kompletna odmiana. Zupełnie co innego niż poprzednia część. Tylko główny aktor zgadza się.
Wszystkie założenia z części pierwszej zostały zmieszane z błotem.
Film taki sobie.
Ja się rozczarowałem bo spodziewałem się syfu jak w pierwszej części a wyszło właśnie tak sobie :)
Nawiązując do Twojej wypowiedzi to ja również się rozczarowałem bo spodziewałem się syfu jak w pierwszej części a wyszło jeszcze gorzej ...
jestem wielkim fanem marvela i jak na gównowate filmiki wypuszczane jeszcze kilka lat temu ja widzę progres delikatny ale moim zd. jest, jeżeli tobie się nie podoba no to szkoda :) Może 3kę zrobią lepszą !
Odniosłem podobne wrażenia. "psychicznie chora czacha" dała radę, nawet kejdź mi nie przeszkadzał, chociaż nie trawię typa. na pewno lepsza od pierwszej części, zarówno sceny akcji jak i fabularnie. z czystym sumieniem 6/10 ,a może i nawet 7.
Nie za bardzo mi się podobał film średnio ale za dużo reklam było tak zachwali i co nic wielkiego .