PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55543
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

Gniot  

ocenił(a) film na 1

Czekałem na drugą odsłonę Ghost Ridera ,sporo czasu ,I część była dobra ,po prostu podobał się.Ale to co tutaj zobaczyłem czyli odsłona II części to chała i gniot ,tego nie da się oglądać ,jestem zdruzgotany ,jak można w taki sposób spartolić dobry film .I muszę szczerze przyznać (choć nie podobały mi się takie wpisy) że dla Nicolasa Cagea pora już na emeryturę bo im starszy tym gorszy.Nie oglądajcie tego jeśli nie chcecie poczuć kaca filmowego ,strata czasu .!!! Daje 2,5/10

ocenił(a) film na 2
Kmicic77

W pełni się zgadza. Choć takie kino bardzo mi odpowiada,oglądam w większości wszystko w podobnej tematyce, to oglądając GR 2 zastanawiałem się aby go nie wyłączyć!! Przebrnąłem jednak do końca zniesmaczony zadając sobie pytanie " co to k... miało być??" Gniot, chłam, kicha z kałem i kupa z muchą!! Twórcy chyba kręcąc drugą część w ogóle nie mieli bladego pojęcia że istniej jej pierwsza część, która jest najogólniej mówiąc dobra, posiadająca klimat oraz sens i jakąś rozsądną fabułę. Tu nie ma nic z tych rzeczy. Nie wiem po co to nakręcono jednocześnie niszcząc niezły wizerunek bohatera. Lipa, omijać szerokim łukiem!

ocenił(a) film na 1
arczi5

Dokładnie tak ,gdy film dobiegł końca miałem takie uczucie złości że w ogóle go obejrzałem !!!,strata czasu ,po prostu nie da się tego opisać jak taką fajną fabułę można tak zgnoić !!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

ja też tobie życzę miłego dnia ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

Informuję cię iż w związki z tym iż kilkakrotnie mnie obraziłeś i czytając twoje wypociny ,obrażesz w około wszystkich ,pragnę cię poinformować iż składam oficjalną petycję do administratora o twoje ip i zgodnie z polski prawem pozwę cię o zniesławienie .

Kmicic77

A ty zamiast pisać posty z uzasadnieniami to zaśmiecasz forum tymi pozbawionymi wszelkiej logiki sucharami.

ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

W takim razie zobaczymy , jutro składam pozew sądowy bo twoje ip już mam .

Kmicic77

Normalnie słów mi zabrakło, żeby to skomentować... <ściana!>
Nie wierzę że taki prowokator czytał "Trylogię Sienkiewicza", co to to nie!

ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

Porozmawiamy inaczej cwaniaku jak dostaniesz pozew ,może się wtedy nauczysz pokory i szacunku dla innych !!!

Kmicic77

Kto tu jest cwaniakiem, prowokatorze?!?

ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

Tak jak kolega mówi pośmiej się teraz i zwymyślaj mi jeszcze ,zapraszam

Kmicic77

Ja załamuje ręce z faktu, że jest tu więcej prowokatorów niż normalnych użytkowników!

ocenił(a) film na 3
Kmicic77

Dorośnij. Jaki pozew ?? Jeju . Normalnie parodia jakaś :/

Triptyque

Parodia to by była jakby ta szopka śmieszyła, a to nawet śmieszne nie jest - to jest żałosne!

ocenił(a) film na 3
Don_Kina_Akcji

Hehe :)). Don posmiej sie :)). Wiem , że to lubisz :D. Złoży pozew :D. To jest tekst roku :D

Triptyque

Rzygać się chce sytuacją na forum - szukasz ze świecą normalnych postów
z uzasadnieniami swojego zdania, a tu same takie puste suchary jak wyżej.
Chcesz pogadać z kimś na forum i powymieniać poglądy na temat filmów,
a tu same trolle i internetowi prowokatorzy - kaj te czasy starego dobrego FW?!?;///

ocenił(a) film na 3
Don_Kina_Akcji

I mi to piszesz ?? Jak napisałam , że mnie sie Peometeusz nie spodobał , bo po prostu nie , to zaraz zaczęły blazny szpiegowac moje konto :D. A filmy przecież dzielą sie na gatunki i różnie je można ocenić :-). Takich jak ten wyżej to nie brakuje . Przecież wiesz jak jest :-))).

Triptyque

"Prometeusz" jest w moim kinowym grafiku jednym z filmów, na który zamierzam się wybrać:)
Nie liczę na Cuda bo i tak wiem, że nic nie przebije "Alien 3"!:)))

ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

I ty śmiesz pisać o normalnych postach ,człowieku wszystkich tylko obrażasz i nic innego na tym forum nie robisz .

ocenił(a) film na 3
Kmicic77

Ty nie rozumiesz nic . Wyluzuj bo do Dona należy sie przyzwyczaić . :). Me zrozumiesz tego .

Triptyque

To ja nigdy nie zrozumiem tego prowokatorstwa internetowego, nigdy kurde bele.

ocenił(a) film na 1
Triptyque

Czas żeby on zrozumiał że szacunek do innych i wyrozumiałość to dwie różne rzeczy !!! on powinien się nauczyć szacunku dla ludzi którzy mają inne zdanie a nie narzucać i to w taki impęrtynencki sposób swoje zdanie

Kmicic77

Człowieku, naucz się najpierw pisać a potem głoś te swoje brednie -
NIE ma takiego słowa jak "impęrtynencki", chciałeś zakozaczyć
ale ci NIE wyszło i najzwyczajniej w świecie się zblamiłeś!

Kmicic77

Poza tym nie kozacz takim trudnym słownictwem, bo nie robi to na mnie wrażenia.
Zamiast używać słów których nie potrafisz napisać i których najprawdopodobniej
nie rozumiesz, zacznij pisać normalne posty w których UZASADNIASZ swoje zdanie.

Kmicic77

Jadę tylko takich tanich prowokatorów jak ty, co to nawymyśla filmowi ale uzasadnić to już nie potrafi.
Weź dziecko lepiej spać idź, bo późna już godzina a jutro do szkółki rano mykasz.

ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

hehe to czekaj na pocztę ,śmieszny człowieczku ,nie długo się spotkamy ,pozdrawiam

Kmicic77

Jak nie masz nic do powiedzenia na temat powyższego filmu, to zjeżdżaj.

ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

To ty będziesz zjeżdżał ,śmieszny człowieczku ,po za tym jesteś na moim forum ,pozdrawiam ;)

Kmicic77

1. Powtarzasz się łajzo z tym "śmiesznym człowieczkiem".
Nie potrafisz wymyślić nic innego????

2. Jakie twoje forum?!? A kaj jest napisane, że to twoje forum?!?

ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

Dobra pisz sobie ,nie zamierzam zniżać się do poziomu ....... życzę miłego oczekiwania

Kmicic77

Idź spać dziecko, DOBRANOC!!!

ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

Chcę żebyś wiedział że nie mam zamiaru Tobie odpuścić ,więc nie myśl że to się tak skończy !!! .

Kmicic77

Ehhh... <załamka!>
Zajmij się szkołą gówniarzu.
A teraz mówię ostatni raz - zjeżdżaj jak nie masz nic sensownego do powiedzenia.

ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

Ja też życzę miłej nocki :)

Kmicic77

To jak, uzasadnisz jakoś logicznie swoje niezadowolenie
z powyższego filmu czy nie wiesz co to jest "uzasadnienie"?????

Kmicic77

Wiedziałem że nic nie powiesz, internetowy pyskacz i prowokator...!

Kmicic77

i co z tym pozwem?...".ciekawość mnie zżera".

bakus32

Witam na forum "Spirit Of Vengeance"!:)
Fan czy Antyfan??

Kmicic77

Nie chcę być niemiła ale pisze się " niedługo " a nie "nie długo " ;F

triptyqued

Ja mam na to jeden komentarz - <ściana!>.

użytkownik usunięty
triptyqued

To nie parodia, to jakiś kabaret.

Trip, a jak ja Cię poprawiłem to się obrażałaś na gg :(

ocenił(a) film na 3

Ale mój słownik inaczej wtrąca wyrazy :d. Nie udziela ich od siebie :D

użytkownik usunięty
Triptyque

Wiem, wiem, tak sobie żartuję :D

ocenił(a) film na 3

Uważaj , bo CIe wydziedzicze :D

użytkownik usunięty
Triptyque

Spokojnie, spokojnie D:

ocenił(a) film na 3

:D

Don_Kina_Akcji

Dziecko z gimnazjum, jeżeli ktoś nie jest reżyserem, nie skończył szkoły w tym kierunku, to jak może nakręcić jakikolwiek film? - "jakby sam miał nakręcić film to by klęknął przed postawionym zadaniem!"
Poza tym, chyba nie znasz się na dobrych filmach psychofanie, i jeżeli brak ci słów by wyrazić się (mowa tu o przekleństwach) to się nie wypowiadaj.

b2mC95

Jakbyś ślepa kiszko nie zauważyła, to ci najwięksi hejterzy wypowiadają się na temat danego filmu
jakby kurvva skończyli nie wiadomo jakie uczelnie filmowe z nie wiadomo jakimi wyróżnieniami, chcąc
wszystkim wokół pokazać i chyba udowodnić że wiedzą na temat tworzenia filmów więcej niż sami reżyserzy!

Ja się wypowiadam normalnie i bronię filmu który jest udany, zaś cała reszta odstawia tanią prowokację i hejting.

Don_Kina_Akcji

Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie a ty nie musisz się tak bulwersować i wszystkich cisnąć. Podoba ci się ten film? Ok.. skomentuj pozytywnie ale nie obrażaj innych.