Czekałem na drugą odsłonę Ghost Ridera ,sporo czasu ,I część była dobra ,po prostu podobał się.Ale to co tutaj zobaczyłem czyli odsłona II części to chała i gniot ,tego nie da się oglądać ,jestem zdruzgotany ,jak można w taki sposób spartolić dobry film .I muszę szczerze przyznać (choć nie podobały mi się takie wpisy) że dla Nicolasa Cagea pora już na emeryturę bo im starszy tym gorszy.Nie oglądajcie tego jeśli nie chcecie poczuć kaca filmowego ,strata czasu .!!! Daje 2,5/10
Bo??? Do podręczników tam lepiej i ucz się, bo może jeszcze jest w tobie nadzieja...
Słuchaj gnoju, te hasełka to zachowaj
dla kolegów ze szkolnej ławki a teraz
vvypierdalaj stąd jak nie masz kurvva
nic do powiedzenia na temat filmu - WON!!!
I znowu się powtarzasz. Oj chyba zaczyna brakować weny. Ale nie martw się kiedyś przebrniesz przez okres dojrzewania i zobaczysz jaki byłeś głupi.
Wiesz co … jeśli chcesz z nim pogadać , to śmiało . Takie twoje zaczepki , to są oznaką tego , iż tu sam jesteś dzieciak :d. Wdarłeś tutaj , żeby gdzieś cos zauważyć , by potem moc zrobić zadyme. Chyba to z toba jest cos nie tak jak należy :/
Tript., weź pier.dol tego dzieciaka - następny
idiota z tej całej wylęgarni trolli i prowokatorów.
Chyba se dziś znowu odpalę kurde bele tego
zayebistego "SPIRIT OF VENGEANCE"!!!xD:))))
:D. Jak on jest zabawny :D.
Don uparty jesteś :d. Jak tylko będę mogła to zobaczę go od początku do końca :)). Narazie jest euro o sam widzisz jak jest :P
Lookaj na samym dole, co ten jełop napisał - hahaha!
http://www.filmweb.pl/film/Ghost+Rider+2-2011-459266/discussion/Mia%C5%82am+nadz ieje%2C+%C5%BCe...,1938483#post_7789764