Temat dla chętnych do wspólnego seansu z komentowaniem. Dzieła jeszcze nie oglądałem, więc chętnie zobaczę w miłym towarzystwie - zapraszam wszystkich zainteresowanych. Emisja już niebawem, o 20:05 na Polsacie :)
dobry wieczór :)
chyba to juz widzialam... czyz tam gra moj ukochany pan????
jak sie macie współtowarzysze? :)
Ja jestem cały czas pod wrażeniem oglądanej wczoraj Martwicy mózgu. Rekomenduje go wam wszystkim jeśli jeszcze go nie widzieliście
Jest sobie syn i matka którą pewnego razu ugryzł w zoo MAŁPOSZCZUR co spowodowało chorobę podobną do zombizmu lecz dużo dużo zabawniejszą. Początkowo główny bohater stara się trzymać coraz bardziej powiększającą się gromadkę zombie ale sprawa zaczyna wymykać mu się z pod kontroli. Ogromna pomysłowość Petera Jacksona sprawiła że ten film jest przezabawny. Tobie ten film polecam szczególnie
Co, kto xD? Tam są tacy no, kosmici, Piter Dżekson nawet w tym gra, a na napisach jest fajna piosenka xd
Oj no za samo podanie tytułu należą się podziękowania, bo z opisu wynika, że to film w moim stylu xd
Dzisiaj tylko wymyślam jakieś przykładowe pytania, podpowiadam co mogą tam nagadać, wcześniej książki podrzucałam, sprawdzałam, czy dobrze piszą, takie tam xD
ja też jestem :P ale miałem ciężki weekend + dzien w pracy (jestem wyje-bany) i nie wiem czy dam sie skupic na oglądaniu i pisaniu jednoczesnie :)
Jakoś blisko początku gry, była cut-scenka jak jakiś facet podjeżdża i parkuje swój motor, na widok którego główny bohater pożądliwie wymówił powyższe słowa ;)
GTA ma dla mnie często tą wadę że zwyczajnie nie chciało mi się popychać fabuły do przodu. Wolałem siać zniszczenie
W starszych GTA były takie wyzwania Kill frenzy, wchodziłeś w ikonkę i miałeś ileś tam minut na zniszczenie określonej liczby obiektów daną bronią np miotaczem ognia.
Najwięcej czasu przy niej spędziłem :)
Jakieś inne efekty tego Ridera, porusza się blurrem chyba dla oszczędności CGI i jest jakby ciemniejszy.