PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55542
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

Obłędnie odjechany Rider ze swoją płonącą czachą, wspaniałe efekty specjalne, zawrotna prędkość i niesamowita akcja - 9/10!

Średnia na filmweb'ie to jedna wielka KPINA!!!!!

ocenił(a) film na 7
Don_Kina_Akcji

Hej, czy mi się wydaje, czy Twój poprzedni komentarz wraz z moimi wypowiedziami został usunięty? I z jakiej racji?

Karolexification

Tak, mój poprzedni temat został zablokowany i nie wiem dlaczego?!

ocenił(a) film na 7
Don_Kina_Akcji

Patrz, jakaż to niesprawiedliwość z ich strony! Wolność słowa w Internecie ma się ku końcowi!

Karolexification

Obstawiam że bloknięto z powodu tej chamówy, jaka tam później się zaczęła.

Don_Kina_Akcji

Oczywiście przekleństwo w nazwie tematu to nie był wystarczający powód.

neo_angin

Domyślam się że nie...

Don_Kina_Akcji

4/10 to słuszna i sprawiedliwa ocena. Może nawet na wyrost. Dodaj do tego słaby scenariusz. A efekty też słabe + słaba praca kamery.

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Zaczyna się. You gonna hate!

Karolexification

Wyzłośliwiam się nad twórcą tematu bo często ocenia filmy średnie, słabe lub nawet mega gnioty na 9/10,

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Przepraszam, a o którego pana chodzi?

Karolexification

Tego który założył ten temat czyli Don_kina_akcji aka Heavy_metal

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Aha, przepraszam...

neo_angin

Nie ruszają mnie twoje gówniane i tanie prowokacje, oceń se go nawet na 1/10 - mam to gdzieś, dla mnie film miażdży!

Don_Kina_Akcji

Nie no na 1/10 nie zasługuje. Ma fajne sceny akcji i muzykę. No i projekt Ghost Ridera jest spoko.

neo_angin

"Spirit Of Vengeance" zasługuje na minimum 6, 7/10!
Obejrzyj se "How I Spent My Summer Vacation" Mela Gibsona, jestem ciekaw ile jemu dasz...

Don_Kina_Akcji

Miałem iść na to do kina, ale mi się nie chce. Na 6 to jeszcze można to ocenić, ale 7 to dla mnie ocena dla filmów które trzymają jakiś poziom.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Don_Kina_Akcji

Jak widać po średniej na wszystkich portalach świata zasługuje na 3,4, ale nikt ci nie broni zachwycać się kałem.

neo_angin

To ty zachwycasz się gównem jakim jest "Daredevil", który należy do najgorszych ekranizacji komixu obok:
* The Punisher (2004)
* Ghost Rider (2007)
* X-Men: First Class
* Iron Man
* Iron Man 2
* i innych których w tej chwili nie pamiętam...!

A z tą swoją gównianą oceną 4/10 dla "The Punisher: War Zone", wiesz co se zrób...!

Don_Kina_Akcji

"The Punisher: War zone" to kicz dla debili. To parodia filmu. Mogę zrobić to co ty zrobiłeś z oceną First Class i "Iron Manów" które w odróżnieniu od tych twoich gówien dla niedorozwojów są wśród najlepszych ekranizacji. Nie zachwycam się "Daredevil" bo dałem 6/10 dlatego że mi się podobał, ale zachwycony nie byłem.

neo_angin

Trzeba być łajzą maxymalną z mega spier.dolonym gustem by mógł się podobać "Daredevil", zaś "The Punisher: War Zone" to twarde kino sensacyjne dla Prawdziwych Twardzieli a nie ciepłych kluch jak ty!:)))

Don_Kina_Akcji

To jest kicz przez duże K i w złym tego słowa znaczeniu.

neo_angin

"Daredevil" to jedna wielka AMATORKA przez duże "A"
i nie wiem jak ten film może się w ogóle komuś podobać?!?

Don_Kina_Akcji

Ja nie wiem jak tobie może się podobać połowa gówien którym dajesz 9i10/10 i co mam z tym zrobić?

neo_angin

Powiem ci co zrób - pindaj cyklona, leszczu.

Don_Kina_Akcji

Jak już mówiłem: Wstań podejdź do Ojca i mu to powiedz.

neo_angin

W rzeczywistości dostałbyś po ryju za te odzywki w stronę rodziny, gnoju.

ocenił(a) film na 4
Don_Kina_Akcji

Poza Ghostem i Punisherem wymieniełeś najlepsze adaptacje.

napruto

Wymieniłem same hooyowizny.
Kupiłeś "Duke Nukem Forever" czy nie, a jak tak to za wiela??:)))

ocenił(a) film na 4
Don_Kina_Akcji

Jeszcze pomyślę. Widziałęm na x360 za 6 dych to na Pc może byłby jeszcze tańszy9(raczej zadziała patrząc na grafikę)

napruto

Ale coś Ty się kurvva tej grafy tak uczepił?!?
Grafa jest zayebista, piękna i ciesząca oczy!:)))

ocenił(a) film na 4
Don_Kina_Akcji

Nie czepiłem się tylko mam słaby komp na gry dosyć.

napruto

Aaaaaaa... Kapuję:)

neo_angin

Obejrzyj se pacanie "9 1/2 Tygodnia" - Obłędny Klasyk!!!

Don_Kina_Akcji

Widziałem to kiedyś, ale nie mam ocenione. To dobry film tak na 7/10 o ile pamiętam.

neo_angin

Co ty gadasz, film totalnie urywający kuta.sa!!!

ocenił(a) film na 4
Don_Kina_Akcji

Wieęc po jego obejrzeniu nie jesteś już, cytuję Prawdziwym Twardzielem, a Ciepłą kluchą też się już nazwać nie możesz...

napruto

Dowcipniś z Ciebie widzę, ale filmu nie widziałeś...

Don_Kina_Akcji

Film jest dobry, ale nie wybitny. Nie mam w zwyczaju stawiania co 2 filmowi który mi się podoba.

neo_angin

"9 1/2 Tygodnia" jest wykurvviście zmysłowy!!!

Don_Kina_Akcji

I dobrze, ale nie jest tak wyjątkowy żeby dawać 10/10. Jakbym miał dawać każdemu filmowi który zrobił na mnie wrażenie 10/10 to by tych dziesiątek było więcej niż innych ocen.

neo_angin

U mnie jest więcej 8 niż 10.

ocenił(a) film na 1
Don_Kina_Akcji

ten film to jakas porazka. zero sensu. i co to za beznadziejny diabel ktory ucieka tuaregami z ludzkimi przydupasami przed ghost riderem. az pierwsza czesc wyglada na swietne kino akcji...i ten nicoś. the only nicolas cage i like is andy samberg ;]

Cataclysm

"Ghost Rider" z 2007 to zwykły śmieć i nic poza tym, no ale jak ktoś lubi gówno to jego sprawa...
"Spirit Of Vengeance" jest dokładnie taki jaki powinien być - mało gadania za to dużo akcji i zawrotna prędkość!!!

Don_Kina_Akcji

To są filmidła na tym samym poziomie, ale tamten jest lepiej wykonany.

neo_angin

Masz problemy ze wzrokiem, skoro uważasz że oba "Ridery" są na tym samym poziomie -
ten GNIOT z 2007 jest LATA ŚWIETLNE za totalnie wykur.vvistym "Spirit Of Vengeance"!!!

Don_Kina_Akcji

Oba są gniotami.

neo_angin

Gniota masz w spodniach i zamiast mózgu.

Don_Kina_Akcji

Skończyłeś lekcje w gimnazjum i znowu przylazłeś. Takie inwektywy jak już mówiłem możesz sobie do ojca wygłaszać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem