Obłędnie odjechany Rider ze swoją płonącą czachą, wspaniałe efekty specjalne, zawrotna prędkość i niesamowita akcja - 9/10!
Średnia na filmweb'ie to jedna wielka KPINA!!!!!
Hej, czy mi się wydaje, czy Twój poprzedni komentarz wraz z moimi wypowiedziami został usunięty? I z jakiej racji?
Patrz, jakaż to niesprawiedliwość z ich strony! Wolność słowa w Internecie ma się ku końcowi!
4/10 to słuszna i sprawiedliwa ocena. Może nawet na wyrost. Dodaj do tego słaby scenariusz. A efekty też słabe + słaba praca kamery.
Wyzłośliwiam się nad twórcą tematu bo często ocenia filmy średnie, słabe lub nawet mega gnioty na 9/10,
Nie ruszają mnie twoje gówniane i tanie prowokacje, oceń se go nawet na 1/10 - mam to gdzieś, dla mnie film miażdży!
"Spirit Of Vengeance" zasługuje na minimum 6, 7/10!
Obejrzyj se "How I Spent My Summer Vacation" Mela Gibsona, jestem ciekaw ile jemu dasz...
Miałem iść na to do kina, ale mi się nie chce. Na 6 to jeszcze można to ocenić, ale 7 to dla mnie ocena dla filmów które trzymają jakiś poziom.
Jak widać po średniej na wszystkich portalach świata zasługuje na 3,4, ale nikt ci nie broni zachwycać się kałem.
To ty zachwycasz się gównem jakim jest "Daredevil", który należy do najgorszych ekranizacji komixu obok:
* The Punisher (2004)
* Ghost Rider (2007)
* X-Men: First Class
* Iron Man
* Iron Man 2
* i innych których w tej chwili nie pamiętam...!
A z tą swoją gównianą oceną 4/10 dla "The Punisher: War Zone", wiesz co se zrób...!
"The Punisher: War zone" to kicz dla debili. To parodia filmu. Mogę zrobić to co ty zrobiłeś z oceną First Class i "Iron Manów" które w odróżnieniu od tych twoich gówien dla niedorozwojów są wśród najlepszych ekranizacji. Nie zachwycam się "Daredevil" bo dałem 6/10 dlatego że mi się podobał, ale zachwycony nie byłem.
Trzeba być łajzą maxymalną z mega spier.dolonym gustem by mógł się podobać "Daredevil", zaś "The Punisher: War Zone" to twarde kino sensacyjne dla Prawdziwych Twardzieli a nie ciepłych kluch jak ty!:)))
"Daredevil" to jedna wielka AMATORKA przez duże "A"
i nie wiem jak ten film może się w ogóle komuś podobać?!?
Jeszcze pomyślę. Widziałęm na x360 za 6 dych to na Pc może byłby jeszcze tańszy9(raczej zadziała patrząc na grafikę)
Wieęc po jego obejrzeniu nie jesteś już, cytuję Prawdziwym Twardzielem, a Ciepłą kluchą też się już nazwać nie możesz...
I dobrze, ale nie jest tak wyjątkowy żeby dawać 10/10. Jakbym miał dawać każdemu filmowi który zrobił na mnie wrażenie 10/10 to by tych dziesiątek było więcej niż innych ocen.
ten film to jakas porazka. zero sensu. i co to za beznadziejny diabel ktory ucieka tuaregami z ludzkimi przydupasami przed ghost riderem. az pierwsza czesc wyglada na swietne kino akcji...i ten nicoś. the only nicolas cage i like is andy samberg ;]
"Ghost Rider" z 2007 to zwykły śmieć i nic poza tym, no ale jak ktoś lubi gówno to jego sprawa...
"Spirit Of Vengeance" jest dokładnie taki jaki powinien być - mało gadania za to dużo akcji i zawrotna prędkość!!!
Masz problemy ze wzrokiem, skoro uważasz że oba "Ridery" są na tym samym poziomie -
ten GNIOT z 2007 jest LATA ŚWIETLNE za totalnie wykur.vvistym "Spirit Of Vengeance"!!!
Skończyłeś lekcje w gimnazjum i znowu przylazłeś. Takie inwektywy jak już mówiłem możesz sobie do ojca wygłaszać.