Obłędnie odjechany Rider ze swoją płonącą czachą, wspaniałe efekty specjalne, zawrotna prędkość i niesamowita akcja - 9/10!
Średnia na filmweb'ie to jedna wielka KPINA!!!!!
Znowu po nim nie pojechałem, ale twoja zaawansowana impotencja umysłowa nie pozwala co rozkminić prostego zdania.
Nie użyłem żadnej inwektywy w twoim stosunku dopóki ty nie zacząłeś. Jeśli nie potrafisz kulturalnie dyskutować to pora udać się do psychologa.
Zareagowałeś na 'Danio' :-)
Jesteś bardzo śmieszny dzieciaczku :-)
A teraz oddychaj, żeby Ci żyłka nie strzeliła.
A film to straszliwy gniot i tyle :-) (żeby nie było OT) :D
nie twierdze ze ghost rider w ogole jest super, ale w porównaniu wypada duzo lepiej niz ten nowszy. mysle ze film mial potencjal, duzo slabych scen, strasznie chaotyczna akcja i do tego ghost rider i diabel to takie cipy... a ty doniu, danio dinio wyluzuj
Ty stawiasz "Batmana Forever" nad "Mrocznym Rycerzem" i "Batmanem" z 1989 więc lepiej nie wyzywaj nikogo od łajz lubujących się w gównie bo sam nią jesteś.
Jeśli "Mroczny Rycerz" to efekciarska tandeta to na ten film na którego forum dyskutujemy nie ma odpowiedniej inwektywy.
Ależ Dankowe słonko moje.
Wiesz, że używając brzydkich wyrazów łamiesz podstawowe zasady netykiety?
Zapewne serwis filmweb-u będzie Ci się bacznie przyglądał.
A film jest poniżej krytyki, a mogł być naprawdę dobry gdyby nie zrobiono go w garażu i za 10 tyś $.
Filmy robione za własne pieniądze (Iron Sky) mają lepsze efekty specjalne. A tutaj... ech.
I temat powinien być PONOWNIE usunięty. :-)
1. To już wiem kto na mnie nakablował w poprzednim temacie - zasrany konfident!
2. Im więcej hate'erów tutaj tym lepiej - to pokazuje że film w rzeczywistości jest
udanym dziełem, a takie łajzy jak wy tego nie zmienią choćbyście mieli się zesrać!
3. Takie kozaki jak wy mają najwięcej do powiedzenia na temat tego jak powinien
wyglądać film... Jakbyście sami mieli tworzyć film, to z budżetem nawet 3x większym
niż "Spirit Of Vengeance" nie dalibyście rady nakręcić czegoś do obejrzenia, bo to byłoby
MEGA PORAŻKĄ!!! Cytując Klasyka: Kozak w necie, ci.pa w świecie!
4. Czy taki pomyleniec jak ty, wie że jest pomylony????
Ten film to kaszan i nic nie jest w stanie tego zmienić. Nicolas Cage pogrąża się z każdym dziełem.
Fajnych masz klasyków... Blokersów? :-)
Ja zacytuję innego klasyka.
"Twój ojciec to musiał być pedałem. Jesteś tak męski, że musiało Cię robić dwóch pedałów." :-)
Nie pisałeś, a przynajmniej na nie znalazłem takiej informacji.
A za ile u Ciebie "DNF" chodzi w sklepach??
6 dyszek na x360, dlatego chcę pecetówkę znaleźć, bo może jeszcze taniej wyjdzie :P
Danio.
Skoro podnieca Cie to, że na allegro gra jest po 20zł...wnioskuję zatem, iż jest to całe Twoje tygodniowe kieszonkowe.
A jeżeli kieszonkowe, to z dzieciakami się nie zadaję.
Idź napij się mleczka i poproś mamę, żeby jutro po procesji też pozwoliła Ci posiedzieć w internecie.
"Duke Nukem Forever: Balls Of Steel Edition" kupiłem
za 150zł frajerze, więc te swoje coraz to gorsze kurvva
SUCHARY którymi mnie częstujesz - zostaw dla siebie!
Chciałeś 'powiedzieć', że pogrążam się z każdym słowem.
Na Twoje zachowanie brak mi słów.
Mogę Cię zapewnić, że będę zgłaszał Twoje niecenzuralne odzywki jako nadużycia do momentu, aż będziesz odnosić się do innych z należytym szacunkiem. Twoje bombardowanie innych, że się nie znają na filmach, i gr2 jest miazgą systemu albo jeszcze czymś innym jest po prostu głupie. Ty twierdzisz, że jest 10/10, a cała reszta twierdzi, że to kaszan na który szkoda czasu. A przecież normą jest ogół, a nie margines. Tak! Jesteś marginesem i nie staraj się tego zmienić. A krzykiem nikogo nie przekonasz tylko bardziej utwierdzasz innych co do swojego niskiego poziomu.
Nie mów do mnie jak do rasowego trolla -
ja tu nie łamię regulaminu, tylko ostro nawijam!
"Star Wars: Classic Trilogy" 10/10, masz plusa
ode mnie za to ale nie potrafię ścierpieć Twojej
oceny 6/10 dla "Johnny English: Reaktywacja" -
przecież to jest zwykłe gówno! Nie wspominam
już o Twojej ocenie 5/10 dla "Spirit Of Vengeance"!;/
Tu banda idiotów jeździ po filmie jak po psie, zgrywając
przy tym wykwalifikowanych "koneserów kina światowego" -
to na pewno NIE jest "inny gust", to się nazywa hating!
Jak już mówiłem - nie mów do mnie jak do rasowego
trolla, bo na portalu jestem nie od dzisiaj - jestem
heavy_metal, wszyscy mnie tu kurna znają!!!
A wydaję mi się że istnieje coś takiego jak wolność słowa czyż nie? Oczywiście że mamy :) tylko musi być kulturalne i zaraz rozmowa jest lepsza nie?
Znasz zapewne takie powiedzenie:
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię
na swój poziom a potem pokona doświadczeniem".
Ono idealnie odzwierciedla tych wszystkich zebranych
tutaj debili, którzy hate'ują powyższy film z zawziętością
równą chyba tylko Adamowi Małyszowi, który każdy turniej
w skokach usiłuje wygrać zdobywając Pierwsze Miejsce.
Więc jak mówiłem wyżej - jest różnica między
hatingiem a odmiennym gustem, to 2 różne pojęcia.
Wiesz ja tylko mówię o odmiennym zdaniu, guście no i o kulturze, właściwie to o niecenzuralne słowa. Ja mam swój gust, ty masz swój, proste. Tylko trzeba się porozumiewać bez łaciny i jest git :D
Widzę żeś również dał hooyową notę dla
powyższego filmu, ale wybaczam Ci:P
Teraz tylko powiedz mi czemu tak słabo
żeś ocenił ten film i jak to się ma do filmu z 2007?:)
Wiesz co? A odpowiem ci. Otóż jestem wielkim fanem komiksów Marvel i ocena jest wystawiona ze względu na rozbieżność z komiksami. Większość tych filmów oceniam przez porównanie z oryginałem i stąd ta ocena. Nikomu nie dogodzisz nie? :D
Poza tym oglądając filmy skupiam się na tym
co prezentuje sobą film, nie zaglądam potem
po seansie do komixowego oryginału bo jakby
tak człowiek miał czytać wszystkie komixy to by
mu życia brakło!:)
Dla mnie był, jest i zawsze będzie - Ważniak LOBO!!!:P