Druga część Ghost Ridera jest jeszcze gorsza od jedynki. Denna fabuła i słaby, kiczowaty scenariusz, sprawiają, że film jest naprawdę słaby.. Do tego dochodzi brak klimatu, jedyne co obraz ratuje to niezła muzyka, średnia obsada, nie najgorsze efekty i kilka zabawnych scen z Riderem. Jedynka była całkowicie przeciętna 5/10, natomiast tą część oceniam na 4/10
Ale tam jest spokój i można robić grilla, itd....
Mieszkałam pare lat na wsi a do dużego miasta miałam pare km , więc wspominam miło te czasy . Znalazł się miastowy :D
Jestem 120% MIASTOWY kurde bele i SZCZYCĘ SIĘ TYM!!!!!xD
Grilla to ja se moga zrobić tutaj, a nie zapier.dalać na odludzie -
byłem parę razy na stricte prawdziwej wsi kaj ino pole oraz łąki
i za skurczybyka mi się tam nie spodobało, nudy na pudy kurde!:P
Jak do mnie piszesz, to bez łaciny , ok????
Jeśli ci tam zle było, to widocznie miałeś nieodpowiednie towarzystwo z którym było nudno. Ja pisze o wsi zabitej dechami.
Ja nie mam problemu - film mi się cholernie podoba, jeden z najlepszych w tym roku!
Właśnie ty masz problem, gościu...
Niech do ciebie to dotrze,że każdy może mieć swoje zdanie na temat tego filmu. To,że większość opinii jest negatywnych,świadczy o poziomie tego filmu... A taka wieś by ci się przydała,szczególnie taka bez neta
Nikt nie hejtuje,jeśli ktoś mówi,że film jest słaby,to nie dość,że ma rację,to w dodatku wyraża tylko swoją opinię. Jedyną osobą,która tutaj hejtuje to ty,ze swoimi wulgarnymi komentarzami.
99% postów na tym forum - najeżdża na powyższy film
bez sensownych albo jakichkolwiek argumentów, ot co.