PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55543
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

dno

ocenił(a) film na 3

W pierwszej części Johny podpisał pakt z diabłem przez przypadkowe skaleczenie, a tu jest
pokazane, że specjalnie kaleczy się szkłem po czym leje krwią po cyrografie. W ogóle nie
ma spójności z jedynką. Jedynie zgadza się imię głównego bohatera i to, że jest Ghost
Riderem.

ocenił(a) film na 10
games20

To chyba ty nie oglądałeś uważnie Ghost Ridera części pierwszej.John z własnej woli podpisał cyrograf,ponieważ diabeł obiecał wyleczyć jego ojca z raka.

ocenił(a) film na 3
ewacot1987

Jeśli już mamy być dokładni to było to tak, że John rozwijał cyrograf, który wręczył mu diabeł i wtedy skaleczył się w palec, a kropla jego krwi spadła na papier. Diabeł mu odpowiedział, że tyle wystarczy, a John wcale nie był świadomy tego co zrobił. W drugiej części jest to pokazane zupełnie inaczej...

ocenił(a) film na 7
games20

To tylko szczegół, ale masz rację, bardzo ważny szczegół. Mimo wszystko za 11 dni trza wbić do kina i zobaczyć czy średnia 5,0 jest słuszna dla filmu.

Karolexification

motor inny,czaszka czarna taki lojtek sie zrobil...tak samo jak caly film ;/ dla fanow

ocenił(a) film na 2
DnBejs86

motor moze i inny, ale fajny dlatego film dostalem ode mnie 2 a nie 1 :P

ocenił(a) film na 7
DnBejs86

Inny reżyser, inna kompozycja obrazu i wyglądu. Ale dla mnie absolutnie coś takiego nie przeszkadza. Lubię po prostu jak coś od czasu do czasu się zmienia...

ocenił(a) film na 2
Karolexification

Dałem 3 /10
Pierwszą część dało się obejrzeć