PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177539
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

źle

ocenił(a) film na 2

1. efekty kiepściutkie (błagam, takie rzeczy to można było spokojnie obejrzeć 10 lat temu)
2. fabuła kiepściutka (klisze, powtórki starych jak świat motywów, postacie kompletnie nijakie)
3. aktorstwo - pomijając już czy ktoś lubi Mendez albo Cage'a - oni i tak tu nie mieli nic do zagrania
4. muzyka - jeśli komuś się nie przejadła gitarowa muza w ekranizacjach komiksów i gier, to może przypaść do gustu. jak dla mnie, nic ciekawego.
5. łzy napływają mi do oczu, gdy to piszę, ale obawiam się, że powstanie druga część.

film zły, niepotrzebny, nic nie wnoszący, w dodatku stanowiący marną rozrywkę - podziwiam marketingowców, bo udało im się sprawić, że ghost rider nawet na siebie zarobi.

nie polecam, nikomu.
(spieprzył mi niedzielny poranek)

pozdr
thprv

ocenił(a) film na 7
theprv

Ten film jest rażąco i przesadnie streszczony, co jest zauważalne nawet przez takiego laika komiksowej serii, jak ja. Powinien być rozbity na 2, lub 3 części. Zbyt wiele chciano przekazać w jak najkrótszym czasie. Poza tym najgorszy nie jest, może zainteresować ciekawym, choć nie do końca wiarygodnym pomysłem. Ogólnie jest to ładna bajeczka.

ocenił(a) film na 6
theprv

dolacze do tego grona osob zawiedzionych. W sumie na film wyczekiwalem, bo wydawalo mi sie ze bedzie cos fajnego, jednak sie mylilem, cieniutki. A Eva Mendes, nie powiem, fajna ;)