Daje nie tylko za efekty specjalne które nie były "bardzo" przebajerowane i za Old Wild West Ghost Ridera :D Idealny był pod każdym wzgledem ;] Ten kary płonący rumak ahhh
chcialbym tylko zaznaczyc, ze wdg filmweby 10/10 to ARCYDZIELO. sugeruje ponowne rozpatrzenie oceny filmu :)
10/10 może nie, ale 9/10 jak najbardziej;) Nie wiem, dlaczego wszyscy tak krytykują ten film. Jak dla mnie był świetny! Super efekty specjalne i fabuła tez niczego sobie, a więc jednym słowem KLASA :P
no nie moge sie zgodzic - dalem 3/10 i chyba tylko za efekty specjalne :) film wydal mi sie banalny, przewidywalny i potwornie nudny
Nawet świetny !!! Ja tam się niczego nie będę czepiał film fajny i już. A zna ktoś może poprawną fabułę z komiksu , bo ponoć jest ciekawsza ??? Z góry sedecznie dziękuję !!!
Nie chcę nikogo obrazić ale moim zdaniem tylko idiota dałby 10.
IMO 3/10 Film mierny prawie pod każdym względem.
10 na 10?!gdyby stosowac twoja skale ocen to co roku by wychodzilo wiecej arcydziel od chlamu, jak juz ktos wspomnial przemysl jeszcze raz ta ocene i ogarnij sie troche;)
na filmweb jest normalne ze najwieksze gnioty maja oceny od 8 w gore, bo ludzie nie zwracaja uwagi na oznaczenia dla poszczegolnych ocen. tyle ze jak GR ma 10, to chocby Batman Begins powinien byc oceniany od 20 <lol>
nie no ludzie bez przesady!!!10 na 10?????przegiecie!!jak wy te filmy ogladacie ze nie dostrzegacie zadnych bledow w takiej szmirze???jak tak dalej pojdzie to wkrotce DOM SMIERCI Uwela Bolla bedzie mial 20:)))))
efekty byly dosc dobre ale bez przesady nie swietne:))"idealny byl pod kazdym wzgledem"????co to ma znaczyc???no to podaj mi chociaz ze 4 wzgledy?????bo sam jakos zadnego nie widzialem:))))pzdr