PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177535
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

10 na 10

ocenił(a) film na 10

Daje nie tylko za efekty specjalne które nie były "bardzo" przebajerowane i za Old Wild West Ghost Ridera :D Idealny był pod każdym wzgledem ;] Ten kary płonący rumak ahhh

ocenił(a) film na 2
PAtra

chcialbym tylko zaznaczyc, ze wdg filmweby 10/10 to ARCYDZIELO. sugeruje ponowne rozpatrzenie oceny filmu :)

ocenił(a) film na 7
PAtra

10/10 może nie, ale 9/10 jak najbardziej;) Nie wiem, dlaczego wszyscy tak krytykują ten film. Jak dla mnie był świetny! Super efekty specjalne i fabuła tez niczego sobie, a więc jednym słowem KLASA :P

ocenił(a) film na 2
Jeordie_White

no nie moge sie zgodzic - dalem 3/10 i chyba tylko za efekty specjalne :) film wydal mi sie banalny, przewidywalny i potwornie nudny

ocenił(a) film na 7
PAtra

Nawet świetny !!! Ja tam się niczego nie będę czepiał film fajny i już. A zna ktoś może poprawną fabułę z komiksu , bo ponoć jest ciekawsza ??? Z góry sedecznie dziękuję !!!

ocenił(a) film na 2
RokiCor

Nie chcę nikogo obrazić ale moim zdaniem tylko idiota dałby 10.
IMO 3/10 Film mierny prawie pod każdym względem.

ocenił(a) film na 3
PAtra

10 na 10?!gdyby stosowac twoja skale ocen to co roku by wychodzilo wiecej arcydziel od chlamu, jak juz ktos wspomnial przemysl jeszcze raz ta ocene i ogarnij sie troche;)

użytkownik usunięty
kafi44

na filmweb jest normalne ze najwieksze gnioty maja oceny od 8 w gore, bo ludzie nie zwracaja uwagi na oznaczenia dla poszczegolnych ocen. tyle ze jak GR ma 10, to chocby Batman Begins powinien byc oceniany od 20 <lol>

PAtra

nie no ludzie bez przesady!!!10 na 10?????przegiecie!!jak wy te filmy ogladacie ze nie dostrzegacie zadnych bledow w takiej szmirze???jak tak dalej pojdzie to wkrotce DOM SMIERCI Uwela Bolla bedzie mial 20:)))))
efekty byly dosc dobre ale bez przesady nie swietne:))"idealny byl pod kazdym wzgledem"????co to ma znaczyc???no to podaj mi chociaz ze 4 wzgledy?????bo sam jakos zadnego nie widzialem:))))pzdr