Zależy czy te 15 czy 17 zł to dla Ciebie dużo czy mało, film jest efekciarski, generalnie taki jakie powinno się oglądać w kinie na dużym ekranie. Czyste kino rozrywkowe, bez ckliwości jaka np. jest w nowym supermanie (swoją drogą też całkiem niezłym filmie:)).
Oglądałem wczoraj ten film i nie polecam, fabuła do bani i nuda!!!
Kilka efektów specjalnych ale nie warto dla nich iść na ten film.
Film ,który należy do tych który dzisiaj oglądasz a po jutrze nie wiesz za bardzo o czym był :)
nie warto isc bo ja ogladnełam go w sieci po ang ale jest prostym angeileskim gadane wiec ok a pozatym tylko kilka efektów jest fajne i nic pozatym i film jest ogólnie nudny
Obejrzałam przed chwilą po ang i powiem szczerze, że film polecam dla ludzi w wieku gimnazjalnym :) Szajs, żadnych penetracji (psychologicznej ;)) wśród pobocznych bohaterów... lekkie zarysy ich psychiki. Słaby scenariusz. oglądałam kiedyś kreskówkę z tą postacią i tam bardziej wydawała mi się bezwzględna/strrraszna.
Nic szczególnego po sobie nie zostawia. Efekty specjalne są zajebiste i główny bohater to taki gościu z czarem, ale to jedyne plusy ;) Oczywiście każdy ma swoje gusta i guściki... Uważam jednak :D że jakiś morał ten film ma i dlatego warto go obejrzeć... mianowicie: Chyba w każdych pokoleniach ludzie chcieli mieć prawdziwych "bohaterów", którzy broniliby nas przed czystym złem. achh... Żeby był taki ewenement: bezwzględny, sprawiedliwy, silny, przystojny, inteligentny... Jednym słowem - ideał. Dzięki niemu świat byłby lepszy. Nie chodzi tu o takiego ćwoka typu superman... i temu podobne. Otóż takiego obrońcę, który nie cacka się z prawdziwymi przestępcami :)) za to mam respekt do "Gołst Rajdera". Autor daje nam również nadzieję, że każdy, nawet ten który wejdzie na złą drogę... ma szansę na lepsze jutro. Trzeba pogodzić się z tym kim jesteśmy i nauczyć się wykorzystywać swoje zdolności w dobrej spawie.
Kto powiedział, że TV nie uczy?? ;P Wystarczy tylko pomyśleć...
Pozdrr idźcie, idźcie... Zawsze warto mieć swoje zdanie poparte dobrymi argumentami... jak zobaczycie będziecie mieć co komentować ;]
PS: uśmiałam się z większości scen... ale to dlatego, że mam zjechaną psychikę... więc nie sugerujcieee się mną xD hahah
Wiecie co mnie denerwuje w filmach o tej tematyce? Że wybierani są tacy "wybrańcy"... Może być ich paru, ale zawsze to będzie niesprawiedliwe (dla nas "szaraków"). Bo czemu np. on, a nie jakiś Kowalski z Polski? Ma twardszy charakter? Jest bardziej doświadczony przez życie?? A może dlatego, bo jest odpowiedzialny???... Lub ta laska. Łapie broń i strzela do tego złego. Staje się również bohaterką... dlaczego? Bo broni swojego kawałka mięcha? W czym ona jest lepsza od jakiejś tam Yaomi z Tokio? Każdy z nas jest bohaterem jeśli potrafi przeciwstawić się swoim słabościom i schematycznym (typowym) postępowaniom w przypadku jakichś zdarzeń... Gdy pracuje nad sobą i jest panem swojego losu. Nie trzeba mieć "nadprzyrodzonych" moców xD by zaprowadzić sprawiedliwość... Tak jak We don`t need a education tu save the planet ;)
Miłegooo
nie warto, widzialem juz sporo filmow na podstawie komiksow w kinie i ten zdecydowanie najgorszy - dialogi i fabuła wyjotkowo denna i bez pomyslu. jedyne atuty to dekolt Evy Mendes i niektóre efekty specjalne. Film dla bardzo wymagjacych widzów. pozdrawiam
Ja wyszłam z kina zadowolona. Film wprawił mnie w bardzo dobry nastrój. Taka odskocznia od tych ambitnych filmów dla wrażliwych. Jest na co popatrzeć: czacha Ghost Ridera fajnie płonie, ma wypasiony motor i w ogóle wszystko zajebiście wygląda, a sam Ghost Rider jest taki... cool ;]
Nie polecam. Zenada jeśli chodzi o fabułe i o nastrój, ale jesli lubisz kino typowe dla statystycznych Amerykanów to Twój wybór. Pozdrawiam :)
Warto. Film na tyle dobry i z tak fajnymi efektami [ + aktorzy przystojni xD ] że lepiej obejrzeć na dużym ekranie. Notabene właśnie wróciłam z kina ;p
jak chcesz isc sie wyluzować i odprezyc nie bedziesz oczekiwał porąbanego flimu z ciezką fabuła tylko cos lekkiego u przyjemnego poelcam bardzo :d ja byłem i mi sie podobał
nie polecam...film bezsensowny, bez szczegolnych efektow...nawet na odprezenie sie nie nadaje
Będę szczery-film mi się podobał,ale może dlatego,że nie widziałem pierwowzoru ;-P
PS.Jeśli nie roześmiejesz się na tym filmie nawet raz, to masz coś źle z psychiką.
(nice jacket,very nice)