PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177535
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

Dziwię się i to bardzo że jeden z moich ulubionych aktorów zagrał w tym filmie.To najsłabszy film jaki widziałem w którym wystąpił Nicolas Cage i to w roli głównej.Szkoda czasu na oglądanie tego gniota.....

ocenił(a) film na 5
vvito

Cytat:

Dziwię się i to bardzo że jeden z moich ulubionych aktorów zagrał w tym filmie.To najsłabszy film jaki widziałem w którym wystąpił Nicolas Cage i to w roli głównej.Szkoda czasu na oglądanie tego gniota.....

A mnie dziwi, że nie znasz podstawowych informacji o Cage'u. Jest fanem komiksów dlatego w tym zagrał... proste jak budowa cepa. Czy wiedział czy film się uda czy nie? NIE --- jak przystępował do roli nic nie wiedział wiec chciał zagrać w jakieś ekranizacji komiksu prawda...

ocenił(a) film na 1
MackKL

Czemu cię tak boli że ludziom po prostu nie podobało się to gówno i chcą z dobrej woli ostrzec przed nim innych ?! Załóż z kolegami stronę o tym filmiku, a później usiądźcie w kręgu i pomódlcie się do ekranu..Osiągniesz z pewnością długo oczekiwaną satysfakcję, której jak widzę tu nie możesz odnaleźć...

ocenił(a) film na 5
given44

Widzę, że dalej nie kumasz.

Nie chodzi mi o wasze opinię tylko dlaczego dziwicie się, że Cage w tym zagrał... dlatego napisałem co co napisałem. Wasze opinie to wasza prywatna sprawa w co nie będę się mieszał.

ocenił(a) film na 3
given44

Hehe, bez nerwow. Film byl bardzo slaby. Montaz byl koszmarny. Gra Cage'a to porazka. Mendes to nie aktorka, ona grac nie umie - krecic dupa i robic glupie miny to i ta z Blair Witch Project umie robic... Co do dialogow to bez komentarza. IMO najgorszy film na podstawie komiksu jaki widzialem :/.