PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177525
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

Ja was nie rozumiem, skąd taka niska ocena dla tego filmu? Oglądałem go już kilka razy, ale nigdy mnie jakoś specjalnie nie nudził. Według mnie był całkiem dobry i zasługuje na ocenę przynajmniej 7/10

ocenił(a) film na 4
Chev__Chelios

Na tym właśnie polega ocenianie na Filmwebie, każdy ocenia film według własnego widzimisię. Różnie to wygląda w praktyce, jak się okazuje kilka wybitnych filmów, które być może nie cieszą się wielką popularnością a, które zdobyły uznanie u koneserów kina, tutaj uzyskują zaniżoną ocenę. Nie muszę chyba tłumaczyć czemu tak się dzieje. ;)

Żebym nie został źle zrozumiany, nie jestem fanatykiem skomplikowanych, niezrozumiałych dla większości ludzi filmów. Jestem zwolennikiem dobrego kina, a w moim odczuciu "Ghost Rider" jakkolwiek ma kilka zabawnych scen, to pod koniec jest tragicznie przewidywalny, nudny i chyba niedopracowany, bo wątki, które zdawało się na początku filmu, będą rozwinięte nagle się zakończyły. O wiele lepiej by mi się to oglądało gdybym dowiedział się czegoś więcej na temat przeciwników ghost ridera i gdyby przede wszystkim nie byli tak szybko i łopatologicznie eliminowani.

Nie mogę powiedzieć, że w jakimś stopniu urzekł mnie ten film, a czas projekcji uważam za stracony. W moim odczuciu film ten nie tylko nie zasługuje na 7, ale również ma o wiele zawyżoną ocenę.

ocenił(a) film na 6
Chev__Chelios

No moim zdaniem też troszkę zaniżona jest ocena na Film Web.
Ja osobiście daję 8/10.
Zarówno Nicolas Cage zagrał dobrze jak i Eva Mendes.

mk34

Końcówka faktycznie jest okrojona. Ale to dlatego, że całą serię komiksową
poświęconą synowi Diabła zechcieli umieścić w jednym filmie. A finał
widocznie musiał być identyczny.

7/10