PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177535
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

I jak film warto isc do kina czy nie? Tylko nie piszcie ze badziewny, nie daje do myslaniea i tak dalej... pod wzgledem rozrywkowym warto czy lepiej kupic pare piwek i obejrzec mode na sukces?

Kaczorek

Mnie tam się podobał , spodziewałem się shitu ale film jest bardzo dobry ;)

Kaczorek

Ja też polecam. Warto się wybrac do kina, bo tak jak tu juz wczesniej kolega wspomniał film jest bardzo dobry...
Nie tylko pod wzgledem rozrywkowym, ale takze ze wzgledu na fabułe, akcje, gre aktorow (humoru tez nie brakuje... :)) i samą realizacje
Jestem swiadomy, ze niektórym mogł sie nie podobac ale mi i niektorym ludziom wychodzacym z kina (wnioskujac po reakcjach) takze sie podobał :)

ocenił(a) film na 5
Kaczorek

Ze wzgledu na efekty specjalne warto isc obejrzec bo stoja na wysokim poziomie.I tylko dla efektow. Naciagane gagi, slaby scenariusz, fabula plytsza niz kaluza na chodniku. Aktorzy tez sie nie popisali. Kretynskie dzwieki (mozna takie zrobic w prostym programie do obrobki dzwieku). W ogole caly czas wrzeszcza w tym filmie i idze sie wkur... Jest kilka naprawde swietnych scen i rozwiazan pomyslowych ale to wszystko. Nie wiem czemu ale mi sie strasznie z Constantinem ten film kojarzy. Tak wiec lepiej kupic pare piwek i obejrzec Constantina. takie moje zdanie.

ocenił(a) film na 7
Kaczorek

nie jest to to czego oczekiwalem.przeliczylem sie.
Cage niebardzo pasowal mi w tej roli (mimo ze to jeden z moich ulubionych aktorów). Ogolnie film ktory pomoze Ci sie rozerwac ale raczej niczym nie zachwyci.Ogladajac go mialem wrazenie ze to wszystko juz gdzies bylo.Bardzo przewidywalny scenariusz.Fajne efekty specjalne.Można obejzec rozrywkowo.Niczego wiecej sie nie spodziewaj.Tez czulem klimat Constantine 'a ale dopiero to sobie uswiadomilem. moja ocena "GR" 6,5/10
pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
Kaczorek

wielkie nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ktos chce obejrzec kosciotrupa w ogniu jezdzacego na motorze to niech idzie. reszcie odradzam. ten film momentami byl tak glupi ze az smieszny. chociaz sama nie wiedzilaam czy sie smiac czy plakac.

ocenił(a) film na 4
Valentine_3

Jak dla mnie stracili cały klimat komiksu przez wrzucanie śmiesznych scenek :/ Ogólnie film 7/10.
Plusy: efekty specjalne, sceny przemiany w Ghost Ridera, zabawa łańcuchem, fajne efekty śmierci wywołanej przez Blackhearta.
Minusy: humor wrzucony na siłę, za długi wstęp, Blackheart w ludzkiej postaci :| w niektórych momentach tłumaczenie, nieco przesadzony.

ocenił(a) film na 1
Kaczorek

Efekty ok. Ogólnie film to kaszana... nie warto

NaVeT

Dzieki bardzo wszystkim :D Juz podjalem decyzje :D

ocenił(a) film na 1
Kaczorek

jaki kicz! na końcu nie słyszałam żadnej pozytywnej opinii! wszyscy narzekali! po prostu śmiechu warte. szczerze odradzam. lepszy jest dwumilionowy odcinek mody na sukces oglądany z babcią i mamą niż ten film.. porażka...

ocenił(a) film na 8
Kaczorek

a jaka to decyzje podjąłeś? bom ciekawa ;) ja wlasnie z kina wrócilam. i mnie sie ten film podobał.

ocenił(a) film na 10
Kaczorek

Ja tam uwielbiam constantine więc sądze ,że ghost rider mi sie spodoba tez xD :PP

ocenił(a) film na 1
Huragan123

Constantine to całkiem inna bajka... nie można tego filmu porównać nijak do Ghost ridera...
podobanie sie to rzecz gustu ale nie ma co owijać w bawelne niewiele jest pochlebnych opini o tym filmie

ocenił(a) film na 6
Kaczorek

Ja uważam że film niezły ;-) Mi się osobiście podobał, ale zgadzam sie z Est'em, że film za długo się zaczyna. ALe ogólnie dał bym mu 8/10. Nie rewelka, ale też nie porażka. Dobry film akcji;-)

djkrecik1

No to sie zastanow troche jak oceniasz bo 8 - to bardzo dobry. A z Twojego opisu wynika, ze powinienes dac 5 czyli 'OK'. Widze ze jest mania dawania wysokich ocen shitowatym filmom, czytajcie troche opisy i myslcie, co dana ocena oznacza...

ocenił(a) film na 4
Kaczorek

beznadzieiny pod karzdym wzgledem nie warto

ocenił(a) film na 4
Kaczorek

Mimo tego że bardzo lubię ekranizacje komiksów a ghost rider jest jedną z oryginalniejszych pozycji to ta ekranizacja jest dla mnie słaaaaaaaba...
Po pierwsze historia opowiedziana jest tak płytka, banalna i naiwna ze mało nie usnąłem, przecież kurde jest o wiele więcej innych ciekawych historii z GR, gra Cage'a cóż on totalnie nie pasuje do tej roli i nie dziwię się jego znajomym że poradzili aby opieprzył agentów że kazali mu w tym zagrać. Co do efektów specjalnych to widziałem o wiele ciekawsze i fajniejsze w innych pordukcjach komiksowych więc nie ma czym się zachwycać.

Generalnie jestem zawiedziony tym filmem...

boogieboy

badziew jakich malo szkoda kasy efekty to mozna sobie obejrzec w innym filmie takim ktory posiada tez jakas fabule:)

ocenił(a) film na 3
Kaczorek

gorszego kiczu dawno nie widziałem, szkoda kasy i czasu

ocenił(a) film na 10
Kaczorek

Równierz polecam .. świetny film i bardzo przyjemine się go ogląda !

Mantiss

matko boska, jak takie gówno może się podobać? w ty filmie tylko jedno jest dobre EVA MENDES!! a Nicolas "człowiek parówka" Cage i w ogóle cały ten film to chłam jakich mało! i ten grabarz który ma głos jak by pił benzynę. i jeden aktor grajacy dwie postaci, żenada! może gdybym nie czytał komiksu to może...?

ocenił(a) film na 7
Kaczorek

Film jest świetny pod każdym względem a szczególnie pod względem rozrywkowym np. Ghost Rider zwiewa przed policją i pokazuje im fackasa każdy prasknie śmiechem....film jest świetny sceny walki są też bardzo dobrze zrobione....walka z synalkiem diabła jest naprawdę cool
Za sam zwiastun moim zdaniem warto by bylo zapłacić
więc nie zwlekaj tylko idź do kina
................................Pozdrawiam
Gawron