Wiem że to tylko film na podstawie komiksu i superbohater ma nieograniczone moce ale w tym filmie było to juz przesadzone. Jezdziec nie miał praktycznie słabego punktu. Kazdego przeciwnika pokonywał bez trudu . Nawet w końcówce tego koleżke który miał siły tych wszystkich zjaw pokonał bez trudu. Przychodzi mi na myśl innych superbohater filmów akcjii <hehe> steven seagal. Można obejrzeec ale inne sfilmowane komiksy jak spiderman podobał mi sie barzdiej
bo nie czytałeś komiksu, to tak jak obejrzeć Supermana nie wiedząc o nim niczego i ,,ale gniot, on ma za dużo mocy"
Superman mił słąby punkt - krypton . Przy nim tracił moc. A jaki jest słaby punkt ghost ridera . Jak mozna go pokonac.
Słaby punkt Gołst Rajdera to świeca w gołst motorze, wystarczy z niej zciągnąć kapturek i niebedzie zapłonu ... a tak na serio to niezły plastik z tego Ghosta :D!!!! ... Zzzzzzzzzz
Pokonywał wszystkich, ponieważ jego wrogowie nie urzywali głowy w walce z nim ;P
Jeśli oglądasz film dla aktorów i akcji to uznasz to za komerche. Grafika - będziesz zachwycony ;] Tu się liczy przesłaanie (bo co do scenariusza jest zrobiony "na odwal się")!! Słaba strona tego bohatera - nie potrafi nad sobą panować. Ta laska sprawia, że robi się słabszy... bo mu na niej zależy. Wystarczy ją zabić. Bohater nie będzie wtedy myślał logicznie, więc łatwo go wykończysz. Najlepiej za dnia, gdy nie jest taki silny. Możesz wmówić mu, że jest winny śmierci swojego ojca... Manipulować faktami, zrobić mu pranie mózgu :D Pamiętaj, że ma ciągle do siebie pretensje, wykorzystaj to. Płonący szkielet ma wielką moc... ale można osłabić jego psychikę ;)
Achhh on jest taki do mnie podobnyy ;]