Pytam tych co już to obejrzeli, czy warto to oglądac. Mam ten fil ktos podrzucił mi piracką wersje, ale nie mam ochoty go oglądac jakoś. Nie lubie takich filmów. No ale ten ktoś kto mi go dał bardzo jest nim zafascanowany "O boże" to dziekak który ma 13 lat.
Nie bedzie to strata czasu??? Odp szczerze.
" "O boże" to dziekak który ma 13 lat. "
Hmmm komiksy czytają ludzie w różnym wieku. To, że ktoś lubi bądz nie lubi takich klimatów nie stawia go przed lub za liną : Dzieciak --- Prawdziwy męzczyzna.
OO lubię sobie wypić, zaćpać, zapalić -- jestem prawdziwym meżczyzną o umyśle przedszkolaka... (rolling eyes)
ooo lubię czytać komiksy, oglądac filmy o superbohaterach, rysować postacie ---- jestem dzieckiem....
Co do oglądania to ty decydujesz... jak ja nie lubię jakiś klimatów filmów to sobie daruję... po co mam się na siłę zmuszac? Jest to conajwyżej dziwne, szczególnie jeżeli żyjemy ponoć w demokratycznym kraju...
A ja odpowiem bardziej zrozumiale . moim zdaniem ten film nie jest wart obejrzenia . Ale to tylko moje zdanie ty zrób jak chcezz
Jak dla mnie jest to kina lekkie, łatwe i przyjemne... można obejrzeć... raczej nie będziesz żałować... ja byłam w kinie i raczej nie żałuje wydanej kasy... więc co Ci szkodzi :)
Jeśli masz to w domu na płytce to można zobaczyć bo film jest ok. Jeśli nie lubisz takich filmów to nie ma sensu abyś go ogladał bo pewnie i tak Ci się nie spodoba. Ja po nim miałem mieszane uczucia - oczekiwałem czegoś innego (czyt.lepszego) ale nie było tak źle (7/10)