bajeczka, jeśli nudzi Ci się to możesz sobie obejrzeć, jak dla mnie 5/10, si-fi western, myślałam,że będzie lepszy, fabuła niezbyt przemyślana...
dokladnie! sam jestem lekko zawiedziony.. po dosc obiecujacym zwiastunie spodziewalem sie czegos lepszego;/ osobiscie daje 5! w porownaniu do takich filmow jak: batman poczatek daredevil'a x-men spiderman blade ten wypada mizernie.. i to nie jest tak ze podchodze do tego pejoratywnie po prostu tak to widze.. film jest ok ale nic wiecej.. wiadomo sa gusta i gusciki;P ema
oczywiscie "daredevil":P sorx! a propos ghost rider'a sadze ze jest to dobry film dla dzieci;) pozdro
ktos kto ma w ulubionych magde m nie powinien wypowiadac sie o filmach!!!!!!!@!!!!!!!!@!!!!!@!!!!!!@!!!!!!@!!!!!!!@!!!!@!!!!!
Prawda bajeczka, ale lepsza od daredevila:), który był chyba najgorszą (albo jedną z najgorszych) ekranizacji komiksu jakie widziałem.
Cytat:
ghost rider'a sadze ze jest to dobry film dla dzieci;)
NIEEEEE proszę ale bez takich tekstów!!! Swoje zdanie miejcie ale bez takich tekstów prosze... świadczy to tylko o waszej dziecinności. (czyt. Kto nie lubi tych samych filmów co ja jest debilem, jest dzieckiem)...
He? A co zabronisz im wyrazac swoje zdanie? Ten film to jedna wielka porazka. Momentami byl wlasnie "dziecinny".
"jausher" napisał:
"ktos kto ma w ulubionych magde m nie powinien wypowiadac sie o filmach!!!!!!!@!!!!!!!!@!!!!!@!!!!!!@!!!!!!@!!!!!!!@!!!!@!!! !!"
rotfl'n'lol, jak to przeczytałem myślałem, że zjadę z krzesła