PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177539
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

Ghost Rider jest kolejna nieudana ekranizacja komiksy ze stajni Marvel-a. Lubie Nicolasa Cage-a, lecz za nic nie pasowal on do roli Johnny'ego Blaze'a. Odnioslem wrazenie, ze film po obiecujacym poczatku spadal po rowni pochylej. Mam nadzieje, ze nie powstanie sequel. W biezacym roku na najlepsza ekranizacje komiksu zapowiada sie "300" wg pomysly Frank'a Miller'a.
A propos mojej wizyty w kinie, przed seansem "Ghost Rider'a", zaprezentowano trailer do "Resident Evil 3" i robi piorunujace wrazenie. Czekam z niecierpliwoscia.

brastek

jaka kolejna nie udana ekranizacja i na jakim seansie ty byłeś, przecierz w Polsce dopiero w marcu
a ja sądząc po trailerach sądzę że to nie jest żadna kicha,ktos sie poprostu na filmach nie zna

filip4b

Odpowiem za niego, gdyż tak inteligentnym ludziom jak ty trzeba czasem pomóc :)

"jaka kolejna nie udana ekranizacja"

Większość jest nieudanych.

"na jakim seansie ty byłeś"

Nie każdy musi mieszkać w Polsce. Inteligenty człwoiek wie, że Polska nie jest jedynym krajem na świecie gdzie są kina.

"po trailerach sądzę że to nie jest żadna kicha"

Chyba widzieliśmy inne trailery, bo te co widziałem ja są tragiczne.

"ktos sie poprostu na filmach nie zna"

I to na pewno nie jesteś ty.

filip4b

1. Film ma premierę w Lutym, nie w Marcu, i w dodatku w tym tygodniu w piątek, a istnieje tez coś takiego jak pokazy przedpremierowe

2. Nie oceniaj filmu po trailerach, one są właśnie po to, żeby zachęcić się do obejrzenia danej pozycji przedstawiając najlepsze sceny z filmu w połączeniu z chwytliwą muzyką, co w wielu wypadkach ciekawe, niekoniecznie z OST... :)

a filmu jeszcze nie oglądałem, ale czekam
pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
brastek

Dzieki Albertino za wyreczenie oczywiscie podpisuje sie pod Twoimi slowami. Rzeczywiscie mieszkam w USA i w kinie bylem w piatek w dzien premiery i nie widze przymusu by o tym pisac za kazdym razem. Zreszta dzisiaj bylem na "Bridge to Terabithia" i na blog-u tegoz filmu tez napisalem kilka slow. A po przespaniu sie stwierdzam ze "Ghost Rider' jest bardzo nieudany.

ocenił(a) film na 5
brastek

Osobiscie ja po obejzeniu zapowiedzi pomyslalem "boze, ale to bedzie kicha" ;] Ale z ciekawosci zobacze co wyszlo ;]

ocenił(a) film na 10
brastek

Ludzie nie załamujcie mnie ja jestem wielkim fanem ekranizacji komiksów itp i na ten film czekam z niecierpliwoscia takze lubie Nicolasa Cage-a i mysle ze pasuje do tego filmu lecz z tego co tu napisal kolega z USA to kicha mam nadzieje ze kolega przysnol w kinie :P i nie widzial wszytskiego bo inaczej sie zdoluje jezeli naprawde film okaze sie klapa :/

Wartownik

no bedzie kiszka bede mial go za kilka dni to sam ocenie :) w koncu sa rozne gusta:)

ocenił(a) film na 7
brastek

W biezacym roku na najlepsza ekranizacje komiksu zapowiada sie "300" -chodzi mi o ten film,czy to jest jego pelna nazwa? bo nic o nim nie znalazlem

ocenił(a) film na 4
sowapl12

"300" to nazwa "oryginalna" jak i komiksu, a polska "300tu spartan" :P

Sammy_Jankis

A nieprawda, polski tytuł brzmi "300" :)