Nie wiem nad czym ludzie się tu tak zachwycają. Film mało odkrywczy, nieciekawy i baaaardzo nudny. Opuściłem ostatnie 10 minut, bo już nie mogłem.
Wątpię, że wiek gra tu jakąkolwiek rolę. Bardziej kryteria, gust i spojrzenie na świat, które kształtuje się poprzez doświadczenia życiowe.
Ale ja się tylko spytałem i odpowiedzi nie otrzymałem :(. No dobra a więc który film anime według Ciebie nie jest taką nudą jak TGIS ?
Księżniczka Mononoke, który jest moim ulubionym animowanym filmem. 22, ale nie wiem do czego Ci to potrzebne.
No jak nie wiesz, wejdę w Twoją skórę, obejrzę to Anime, porównam do Ghosta i wyrobię sobie zdanie na Twój temat i na tą Twoją niską ocenę Ghosta..
Każdy ma inną wrażliwość. Dziwi mnie, że nie oglądałeś Księżniczki, bo wydaje mi się, że jest bardziej znana od Ghosta.
Nie jestem fanem anime który wszystko ogląda co jest znane. Jak mnie najdzie ochota to sobie coś wyszukuje, czytam, sprawdzam czy mi podpasuje i dopiero wtedy oglądam (chociaż nawet takim sposobem kilkadziesiąt anime musiałem porzucić) Widocznie na Księżniczkę nie przyszedł jeszcze czas.