PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31866}

Ghost in the Shell

Kōkaku Kidōtai
1995
7,9 71 tys. ocen
7,9 10 1 71035
7,8 41 krytyków
Ghost in the Shell
powrót do forum filmu Ghost in the Shell

Nuda.

ocenił(a) film na 8

Nie wiem nad czym ludzie się tu tak zachwycają. Film mało odkrywczy, nieciekawy i baaaardzo nudny. Opuściłem ostatnie 10 minut, bo już nie mogłem.

ocenił(a) film na 9
Heklo

A ile masz lat?

ocenił(a) film na 8
Rockman92

Wątpię, że wiek gra tu jakąkolwiek rolę. Bardziej kryteria, gust i spojrzenie na świat, które kształtuje się poprzez doświadczenia życiowe.

ocenił(a) film na 9
Heklo

Ale ja się tylko spytałem i odpowiedzi nie otrzymałem :(. No dobra a więc który film anime według Ciebie nie jest taką nudą jak TGIS ?

ocenił(a) film na 8
Rockman92

Księżniczka Mononoke, który jest moim ulubionym animowanym filmem. 22, ale nie wiem do czego Ci to potrzebne.

ocenił(a) film na 9
Heklo

No jak nie wiesz, wejdę w Twoją skórę, obejrzę to Anime, porównam do Ghosta i wyrobię sobie zdanie na Twój temat i na tą Twoją niską ocenę Ghosta..

ocenił(a) film na 8
Rockman92

Każdy ma inną wrażliwość. Dziwi mnie, że nie oglądałeś Księżniczki, bo wydaje mi się, że jest bardziej znana od Ghosta.

ocenił(a) film na 9
Heklo

Nie jestem fanem anime który wszystko ogląda co jest znane. Jak mnie najdzie ochota to sobie coś wyszukuje, czytam, sprawdzam czy mi podpasuje i dopiero wtedy oglądam (chociaż nawet takim sposobem kilkadziesiąt anime musiałem porzucić) Widocznie na Księżniczkę nie przyszedł jeszcze czas.