PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31866}

Ghost in the Shell

Kōkaku Kidōtai
1995
7,9 71 tys. ocen
7,9 10 1 71044
7,8 41 krytyków
Ghost in the Shell
powrót do forum filmu Ghost in the Shell

Pszeszukałem większośc warezów m.in peb i darkwarez i nie znalazłem wersji którą dałoby się normalnie oglądnąc.Znalazłem rmvb gdzie np. dzwięk jest opóżniony to samo w wesji z napisami.....Bardzo prosze jeśli ktoś posiada Ghost-a dobrego jakosciowo to niech wrzuci na jakis serwer obijętnie czy rs fileserve itp.....Bardzo mi zależy gdyz lubie anime no i większośc komentarzy mówi sama za siebie,a jak oglądać to oczywiście w super jakości(po co obrzydzać sobie film)....obojętne czy to będzie dvdrip,bluray,rmvb....(chodzi mi o lektora lub napisy pl(dopasowane))ważne żeby dzwięk nie spózniał(nie wiem,ale sciągałem z kilku serwerów i dotyczyło sie to kazdej kopii)

wlodek02

http : // tnttorrent . info /torrent/ 81ee88344c9ec2839591b06109ba3da3ed3facfb . html

wlodek02

"gdzie np. dzwięk jest opóżniony to samo w wesji z napisami"

w takim przypadku polecam do odtwarzania filmów np. program VLC, jest tam opcja przyśpieszenia lub spowolnienia ścieżki dźwiękowej (klawisze J oraz K), pewnie w innych programach też znajdziesz tę funkcję - poszukaj.

ocenił(a) film na 8
wlodek02

Z tego co wiem Ghost in the Shell wyszedł kiedyś z gazetą jako DVD za jakieś śmieszne pieniądze, więc powinien być spokojnie dostępny na stoiskach czy nawet na allegro. Jakościowo zdecydowanie lepszy od 700 mb standardu. Pozdrawiam