Widział go ktoś już i może uczciwie ocenić? Czy sami "obrońcy tradycji" będą się wypowiadali? Wiem, że premiera jutro :) ale może ktoś we wielkim świecie go już widział? :)
Zależy jakie masz poczucie humoru. Jeśli lubiłeś trailer - polubisz film i to bardzo. Jeśli nie lubiłeś trailera - raczej nie polubisz ale jest szansa że sie miło zaskoczyć. Jeśli uważałeś trailer za tragedie, nie polubisz filmu ani trochę. Dla mnie - film jest trochę lepszy niż trailery wskazywały ale dalej jest słaby.
No i zależy też jak podchodzisz do kwestii : "My kobiety jesteśmy lepsze, robimy wszystko lepiej, faceci to leniwe złe pokraki" którą film niemalże wykrzykuje. Albo to olejesz albo nie.
Aktorki sprawdzają się w swojej roli, nie mam nic specjalnie do zarzucenia. Po za 1 z nich, ale tutaj ją się albo uwielbia albo nienawidzi, chodzi o Kate McKinnon, która non stop sie wydurnia, wykrzywia twarz w każdej klatce filmu, charakterystyka postaci - Żart i nic więcej nie reprezentuje.
Kwestia techniczna - ok. Całkiem w porządku wygląda
Jeśli oglądać film to tylko w 3D. O ile nie jestem fanem 3D, zwykle omijam szerokim łukiem, to tutaj jest użyty niemal perfekcyjnie. To jest chyba najlepsze 3D od czasów Awatara.
Hmmm, z 3d mam słabo :D bo niestety moje oczy nie zawsze celują w ten sam punkt świata :D
no mi trailer się podobał... ale to wykrzykiwanie, że kobiety lepsze od facetów. Nic przeciwko kobietom i równości między kobietami a facetami nie mam :)
Jeżeli jest to zręcznie i zabawnie podane to czemu nie.
Na film planuję wybrać się do kina. No i kiedyś nabyć ścieżkę dźwiękową z, mam nadzieję, kompletnym motywem przewodnim.
Pozdrawiam :) i dziękuję za minirecenzję :)
PS. Taką przenośnię co do jakości filmu ukułem sobie w głowie. Jeżeli tak zrobili nowy film jak zmiksowali stary motyw :) to film może być całkiem całkiem. Oczywiście Ekran to zweryfikuje :)
No mocna 6 się należy :) całkiem zgrabnie wypadł :) chociaż pod koniec te potyczki słowne między bohaterkami zaczęły nużyć :)
Jeżeli idziesz na ten film, z chęcią zobaczenia po prostu filmu, to jest całkiem dobry. Może faktycznie, trochę za dużo zbędnych żartów, ale sama fabuła jest w porządku. Mnie osobiście się podobało i jeżeli miałbym polecić, to polecę.
Jeżeli jednak szedłbyś na ten film z nastawieniem "kolejna część pogromców", to się zawiedziesz, bo to całkiem nowy film.