Po zwiastunie stwierdziłam, że film będzie na pewno sztosem więc zarezerwowałam już bilety. Podoba mi się dobór aktorów, Misiek Koterski w takiej roli to dla mnie szok ale pozytywny :)
Też czekam z niecierpliwością, ciekawa jestem jak przedstawili historię Gireka, bo to bardzo interesująca postać.
Tiaaaa i obie macie konto na FW od stycznia tego roku buahaha. Widzę promocja i podbijanie ocen ruszyły pełną parą!
Ja też mam już bilety, z pewnością podzielę się swoją opinią jak tylko wyjdę z kina :))) Czuję, że to może być jeden z ciekawszych filmów biograficznych w ostatnim czasie
Mam podobnie, jak to się mówi "trza było dorosnąć" a ten jego nos jak Gierkowy chyba i bez charakteryzacji :-) No ciekawe, jak całość wyszła
Nos Gierkowy (dobre), padłam, aż się poprzyglądam, bo tak się skupiłam na filmie, ze chyba wiele mi detali umknęło, choć tarcie ziemniaków zapamiętałam :-)
No jak nie , jak tak :-) Poza tym Kożuchowska z Koterskim powinni jeszcze gdzieś razem zagrać, bo fajny z nich duet, jest flow :-)