PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180280}

Giganci ze stali

Real Steel
2011
6,9 101 tys. ocen
6,9 10 1 101465
6,0 27 krytyków
Giganci ze stali
powrót do forum filmu Giganci ze stali

Słaby film.

ocenił(a) film na 2

Powiedzmy sobie szczerze ten film jest naprawde slaby. Nie wiem komu moze on sie podobac ale osobom starszym niz 14 lat to napewno nie. Film kuluje w kazdym aspekcie a scenariusz nie istniej(historia jest tak oklepana, słaba i przewidywalna ze nie ma o czym mowic). Nie rozumiem skad tak wysoka ocena tego filmu.

ocenił(a) film na 10
misgumis

mam 17 lat i jak dla mnie film bardzo fajny. Dałbym 8/10, ale przez takich jak ty daje 10, bo aż żal tak zaniżać. Co do historii ... jeśli dla ciebie jest oklepana, słaba i przewidywalna to radze (z grzeczności) zmienić dillera.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
misgumis

Jesteś jeszcze za młody, ale chcesz zostać gejem. I wszystko jasne. Nawet ta durna ocena.

ocenił(a) film na 8
misgumis

Ta generalizacja coś kuleje.
Trzydziestolatek.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 2
Berith7777

Pozdro dla Twojego Chłopaka:D.

ocenił(a) film na 8
misgumis

Dla którego?Adama?Michała?Krzyśka?Grześka?Jakuba?Marcina?

ocenił(a) film na 2
Berith7777

Dla tego ktory cie kocha najmocniej:D.

ocenił(a) film na 8
misgumis

Ok,sprawdzę to i pozdrowię.Dziękuję za życzliwość.

użytkownik usunięty
misgumis

Zgadzam się z tobą, film wiadomo że, jest słaby.
Bezguściom i mało wymagającym osobą się spodoba.

ocenił(a) film na 10
misgumis

Powiem Ci mój drogi dlaczego tak NISKA jest średnia ocena tego filmu, gdyż oceniają go tacy ludzie (a może jeszcze dzieci w wieku przedszkolnym ?) jak Ty. Ten film zrobił na mnie niesamowite wrażenie i nie tylko dlatego, że jestem fanem filmów sci-fi, ale dlatego, że poza walkami robotów główny aktor nawiązuje więź ze swym dzieckiem, kiedyś jak dorośniesz to zrozumiesz. I taka rada na przyszłość, zostaw filmy sc-fi i dramaty, ZAPOMNIJ i nie pchaj sie nigdy więcej na szlak tychże filmów.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
misgumis

mam wrażenie, że ten film zbiera takie baty tylko dlatego, że nie jest animowany i wszyscy mieli nadzieję zobaczyć drugie "Metropolis" czy coś w tym rodzaju...

ocenił(a) film na 2
MiB90

Widze ze czytanie ze zrozuminiem tekstow to dla Ciebie rzecz obca.

misgumis

chodziło mi o komentarze, nie o ocenę "filmwebową", z resztą hr_wojciech wczerpał zdaje się temat

misgumis

Poniekąd sam udzielasz odpowiedzi na własne wątpliwości odnoszące się do filmu: "Nie wiem komu moze on sie podobac ale osobom starszym niz 14 lat to napewno nie". No właśnie, to kino familijne. Z jednej strony kierowane do młodego widza, z drugiej do rodziców (w tym wypadku głównie ojców), którzy przy swoich pociechach mają szansę znowu poczuć się dziećmi (kto z Was nie chciałby sobie pokierować takim robotem, niech pierwszy rzuci kamień). Jeśli jedni i drudzy na seansie dobrze się bawią, a przy okazji czegoś uczą, świadczy to o niezwykłym wyczuciu materii przez twórców. A, że starsze nasto- i dwudziestolatki będą marudzić, że to film nie dla nich? A kto powiedział, że miał być? Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
misgumis

cóż, ja mam 17 lat i ten film uważam za jeden z ulubionych.

ocenił(a) film na 4
misgumis

Zgadzam się, film słaby. Pomijając już sam motyw przewodni (walki robotów) to mamy tu pełno idiotyzmów i nieścisłości. Np. jakim cudem 11-letni dzieciak sam ot tak nauczył się przeprogramowywać roboty i wgrywać im sterowniki? Bo grał w gry komputerowe? I jak główny bohater może być takim debilem, że nawet jego małoletni syn wie żeby zaczynać walkę ze słabszym i powoli piąć się do najlepszego, zamiast od razu stawać w szranki z faworytem, który roznosi nowego robota w pył. No i kto do cholery wywala na wysypisko w pełni sprawnego robota???

Nie mam już 17 lat i takie idiotyzmy mnie trochę rażą. Ze względu wieku pamiętam też dobrze "Over the Top" z Sylvestrem Stallone, z którego "Giganci ze Stali" zżynają aż miło.

atique

Czasem zwykły dzieciak wie więcej niż się wydaje na pierwszy rzut oka, poza tym Atom w opinii publiczne nie nadawał się do zwykłej walki (robot sparingowy), dopiero Max i Charlie zobaczyli w nim potencjał

Aha i co jest nie tak z motywem przewodnim (walki robotów) ?