Kiczowata i komercyjna fabuła. Gówniany pomysł na film. Nuda.
Szczerze wolę boks niż takie gówno. Dziwi mnie ta ocena. Zapewne strona tegto filmu na
filmwebie,
to ostoja dla dzieciaków. Takie nie posiadają żadnej wiedzy o filmach. Film familijny to filmy typu:
-komedia familijna
-historia o zwierzątkach dla dzieci
-filmy przygodowe, familijne (na przykład Jumanji)
Nawet recenzent popełnił gafę w ocenianiu tego filmu jako dobry. Ten film to g n i o t.
Nie życzę sobie komentarzy typu:"Zdarzenie to gniot, nie GiganCI (powinno być GiganTY) ze stali."
Proszę odpowiadać, dzieciaczki.
A mi się podobał. Przyjemnie się oglądało. Lekki, zabawny. Film dla dzieciaków, który właściwie może obejrzeć każdy. Zupełnie nie rozumiem takiego nieuzasadnionego napadania na film. Nie podałeś żadnego argumentu dla tej agresji.
Bzzommbo bambo czy jak ci tam, widać jakie szity masz w swoich rekomendacjach. przereklamowane przez wielkich krtyków a w gruncie rzeczy badziewne filmy. Sam masz gówno!!!
Nie chcę mówić jakim przereklamowanym shitem jest GiganCI (powinno być GiganTY) ze stali.
Chciałem cię tylko zapytać czy masz jakieś wykształcenie by oceniać jakiekolwiek filmy??? Ogólnie film mówi o tym by się nigdy nie poddawać a to jest chyba najlepsze przesłanie dla młodego pokolenia.
To jest klasyk wszech czasów. Zero komputera, jednak wszystko wygląda realistycznie.