PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180280}

Giganci ze stali

Real Steel
2011
6,9 101 tys. ocen
6,9 10 1 101465
6,0 27 krytyków
Giganci ze stali
powrót do forum filmu Giganci ze stali

Kiczowata i komercyjna fabuła. Gówniany pomysł na film. Nuda.

Szczerze wolę boks niż takie gówno. Dziwi mnie ta ocena. Zapewne strona tegto filmu na
filmwebie,
to ostoja dla dzieciaków. Takie nie posiadają żadnej wiedzy o filmach. Film familijny to filmy typu:
-komedia familijna
-historia o zwierzątkach dla dzieci
-filmy przygodowe, familijne (na przykład Jumanji)

Nawet recenzent popełnił gafę w ocenianiu tego filmu jako dobry. Ten film to g n i o t.
Nie życzę sobie komentarzy typu:"Zdarzenie to gniot, nie GiganCI (powinno być GiganTY) ze stali."
Proszę odpowiadać, dzieciaczki.

ocenił(a) film na 7
Bzzommbo

A mi się podobał. Przyjemnie się oglądało. Lekki, zabawny. Film dla dzieciaków, który właściwie może obejrzeć każdy. Zupełnie nie rozumiem takiego nieuzasadnionego napadania na film. Nie podałeś żadnego argumentu dla tej agresji.

ocenił(a) film na 10
Bzzommbo

Bzzommbo bambo czy jak ci tam, widać jakie szity masz w swoich rekomendacjach. przereklamowane przez wielkich krtyków a w gruncie rzeczy badziewne filmy. Sam masz gówno!!!

ocenił(a) film na 2
aras777

Nie chcę mówić jakim przereklamowanym shitem jest GiganCI (powinno być GiganTY) ze stali.

Bzzommbo

Chciałem cię tylko zapytać czy masz jakieś wykształcenie by oceniać jakiekolwiek filmy??? Ogólnie film mówi o tym by się nigdy nie poddawać a to jest chyba najlepsze przesłanie dla młodego pokolenia.

ocenił(a) film na 2
juchacz17

Jedno nie wyklucza drugiego.

Bzzommbo

Nie rozumiem cię

ocenił(a) film na 2
juchacz17

Chodzi oto, że może mieć jakiś przekaz i być komercyjnym gównem ;)

Bzzommbo

Może mieć, ale nie musi i to tak nie jest

ocenił(a) film na 10
Bzzommbo

Ciekawe jaki przekaz ma Godzila, którą oceniłeś na 10 punktów. Ha,hah.

ocenił(a) film na 2
lucky_3

To jest klasyk wszech czasów. Zero komputera, jednak wszystko wygląda realistycznie.

ocenił(a) film na 10
Bzzommbo

Jak to jest gniot, to Ty jesteś baran!

ocenił(a) film na 2
lucky_3

Troll czy głupi?

użytkownik usunięty
Bzzommbo

Murzynku Bambo gratulacje, wspaniały trolling.