8,1 793 tys. ocen
8,1 10 1 792523
7,6 76 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

Film Dobry !!!

ocenił(a) film na 10

Podobal mi sie co tu kryc ale nie rozumiem wogole tego oskara dla Crowa bo naprawde nie blyszczal!!! I moim zdaniem jest to dawanie oskara na siłe !!!

ocenił(a) film na 10
Boro_4

jakto Crowe nie zasłużył sobie na oscara????? ty.... jedna z najlepiej zagranych indywidualności :) tak jebnoł tą rolę że to coś niesamowitego, jakby się to działo naprawde :) no i muzyka, coś wspaniałego :) pzdr

Vincent88LC_A

ehhh myślałem, myślalem i wymysliłem- nie zwykłem oceniać tak filmów, ale to taki gniot, że aż strach. Nie rozumiem tych wszytskich oscarów, za co?? już chyba nawet titanic był lepszy (!?). co ja gadam, nawet quo vadis polskie wyżej cenie, bo przynajmniej jest smieszne ;] a juz kompletnie mnie wyprowadzają z równowagi tematy tutaj: nareszcie w top 10 świat czy coś takiego!! Ten film jest tak efekciarsko- amerykański że aż chce sie rzygać. Po głebszym namyśle stwierdzam, że asterix (ten animowany) też jest lepszym filmem o rzymie.
Przez ten film zacząłem nienawidzic oscary i to0talnie je sobie lekceważyć jako nagrode która cokolwiek znaczy.

ocenił(a) film na 10
kupojadek

My Cie już nienawidzimy tak jak Ty oscary i tak samo lekceważymy :).
Wesołych świat Madafaka :D

ocenił(a) film na 10
Boro_4

Tak w ogole to Mastach jestes ze Szczytna ? Bo ja tez .

Boro_4

nie jestem ze szczytna, a szkoda bo fajne macie imprezy ;]
a z tym filmem to naprawde bym chciał, żeby mi ktoś wyjaśnił co w nim takiego wspaniałego, bo nie znam niestety osobiście nikogo, kto by go uważał za jakieś dzieło ;p

ocenił(a) film na 10
kupojadek

To skąd jestes ? Mowiles gdzies ze muzyka jest słaba, a ja uwazam i nie tylko ja, ze muzyka tego filmu jest genialna. Osobiscie lubie ją często słuchać bez ogladania filmu. Jesli chodzi o uczucia to tez świetnie ukazywane są w filmie. Moze po prostu nie lubisz takiego kina, ale wiekszość ludzi wręcza uwielbia.

ocenił(a) film na 10
kupojadek

a te imprezy to jakie mamy niby takie fajne ? Dni i noce i zabawy w celi są niby takie fajne?