Gliniarz z Beverly Hills

Beverly Hills Cop
1984
7,3 87 tys. ocen
7,3 10 1 86679
7,3 29 krytyków
Gliniarz z Beverly Hills
powrót do forum filmu Gliniarz z Beverly Hills

Widze ze niektorzy z Was sa obeznani i pomogli innemu koledze w temacie piosenka :)) Mnie hcodzi o utwor ktory leci gdy Axel, ten mlody gliniarz i ta panienka ida do tego magazynu i odkrywaja ze pod kawa sa narkotyki w tych skrzyniach. Potem zostaja zlapani, panienke bierze Majkland itp......... ale co to za nuta jak oni tam wchodza i leci taki kapitalny kawalek, elektroniczny. Jak ktos z Was wie co to to prosze napiszcie !! pozrdo

enrico2000

Chyba bedzie ciezko z tym utworem. Pzynajmniej mnie. Moze ktos inny cos ci podpowie. Mam cala sicezke dzwiekowa z tego filmu i nie ma na niej tego utworu. Jednak na sciezce nie ma tez NASTY GIRL - Vanitty utowu z klubu nocnego. Moze poszukaj na emulu czy gdzies utworow Harolda Faltermeyera bo to on robil muzyke do Gliniarza i chyba jego kawalek leci w tym magazynie. Ja tez poszukam jak cos znajde to napisze.

enrico2000

Dzieki za rade. Poszukam na mulu i w piosenkach Harolda, pozdrawam !!

enrico2000

Dzieki za rade. Poszukam na mulu i w piosenkach Harolda, pozdrawam !!

enrico2000

Dwa brakujące utwory Harolda Faltermeyera to Discovery i Shootout.
To bedzie napewno któryś z tych.

Samuel_L_Bronkovitz

Dzieki, musze poszukac, choc ciezko jak narazie je znalezc, ale moze akurat. pozdro, jak znajde napisze czy to to :))

Samuel_L_Bronkovitz

Zgadza sie, ta z magazynu to The Discovery a ta druga jak wchodza do majclanda zeby go zabic :)) Shootout juz mam, a ta druga ciagnie ledwo co z mulu, mam nadzieje ze dociagnie do konca :)) Pozdro i wielkie dzieki za pomoc !!