Gniew oceanu

The Perfect Storm
2000
7,0 50 tys. ocen
7,0 10 1 50374
5,3 12 krytyków
Gniew oceanu
powrót do forum filmu Gniew oceanu

Nie ma typowo amerykańskiego zakończenia (brak happy endu) a w napięciu trzyma do ostatniej chwili. I skłania do chwili zadumy po oglądaniu. Na pewno warto.

ocenił(a) film na 3
koczesia

3/10 film dennie marny.Jak można cos takiego nakręcic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
giovanni50

Czy wiesz pacanie jeden, że więcej niż dwa wykrzykniki oznaczają problemy psychiczne? :]

ocenił(a) film na 8
bartolomeoxXx

Więcej, niż trzy wykrzykniki. Trzy to jeszcze forma poprawna. Cztery i więcej to tworzenie własnych zasad ortografii i interpunkcji. Albo, jeśli wierzyć Pratchettowi, objaw zaburzeń własnej osobowości.

"brak happy endu"

Ciężko, żeby był. Ci ludzie przecież zginęli.

giovanni50

A ja uważam zę tych wykrzykników to i tak za mało jak na taki dziadowski film. mogli by przynajmniej stwarzać jakieś pozory realizmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

polukr

To ja polecam oglądnąć "Najniebezpieczniejszy zawód świata" na Discovery. 100% realizmu, i czasem sytuacje bardzo podobne do tych z filmu. Ale taki ignorant i tak pewnie stwierdzi że to jakiś "fake" i do tego nierealistyczny.

dawidg93

No właśnie... To jest film o łowieniu ryb i o morzu, a nie strzelanina i z deszczem krwi.

dawidg93

Widziałem wszystkie odcinki programu "Najniebezpieczniejszy zawód świata" i właśnie dlatego stwierdzam ze ten cały gniot pod tytułem Gniew Oceanu jest kompletnie nierealistyczny.