Gorszego filmu dawno nie widziałem. Żenująca historia, sztywni bohaterowie, nuda na całego. Ocena 1/10, omijać szerokim łukiem. Jedynka była słaba, dwójka jest jeszcze gorsza... Jeśli nie przystawią Wam pistoletu do skroni to omijajcie ten "film" szerokim łukiem...
Bez przesady - film oczywiście arcydziełem nie jest, ale obejrzeć się go da bez większego bólu. Każdy kto chce sobie zobaczyć lekki film, z dużą ilością akcji i nie chce przy tym używać szarych komórek powinien być zadowolony :) .
Dużą ilością akcji? Tam się nic nie działo... SPOILERY Zebranie "wielkiej" armii? Do walki z nimi wyskoczyły 2 słownie dwa potwory z kilkoma parami rąk, które zostały pokonane przez Zeusa i Hadesa. Walka Perseusza z Kronosem, też jedna wielka kpina, starcie trwało kilka sekund. Teraz wiem, że pokonanie czegoś wielkiego jest możliwe jak wrzuci mu się "wykałaczkę" do przełyku.. SPOILERY
Trzeba było uważnie oglądać film,żeby wiedzieć czemu Kronos został pokonany w ten sposób.
..........Piła 10/10 hahahahahahahhahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha
Ogólnie film dla ciebie zbyt trudny w odbiorze
Piła miała przynajmniej ciekawą historię, uważam ją za bardzo udany film. Nie rób ze mnie idioty, połączenie trójzębu Posejdona... dało broń z 3 części, która wyglądała jak WYKAŁACZKA...
I to jest powód,żeby oceniać go na 10 a gniew bo ci się nie spodobał na 1..... Dla mnie mogła wyglądać jak k*tas murzyna....ważne,że było w filmie powiedziane jak kronos został pokonany, więc nie pie**ol głupot,że to takie dziwne...
Nie dyskutuj z nim. To osoba która nie potrfafi zrozumieć, że jeśli jemu film nie przypadł do gustu, to komuś innemu się może podobać (wypowiedź ponieżej). Już za same efekty/kostiumy/scenografie film zasługuje na sporo więcej niż 1. I jeszcze teksty typu "Tam się nic nie działo" - jeśli w tym filmie nic sie nie działo, to koleś musiał być wychowywany na filmach typu "Jackass" albo "Transformersy". Piła 10/10, Blade 8/10, Gniew 1/10 - wracamy do punktu wyjścia, nie ma sensu z nim rozmawiać. Pozdro
grosza nie dalem za to i 1 cz.
przewijka zajela mi 2 min.
kino dla cwierc mozgow [77% forumowiczow filmweb]
ja właśnie wróciłem z kina i nie żałuje że poszedłem, ten film napewno nie zasługuje na ocene 1-4, prosta fabuła, akcja też jest do tego efekty specjalne dobre. taki luźny film, by po świątecznym przeżarciu usiąść po południu sobie i bez wysiłku umysłowego go obejrzeć. odemnie dostaje ten film zasłużone 6,
p.s. co do "wykałaczki" to naprawde w filmach fantasy wszystko powinno bardziej realniej wygladać i być stworzone ;)
ODEJMnOWAC to moze ty robisz to wc. buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
ja odejmuje palancie