PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568226}

Gniew tytanów

Wrath of the Titans
2012
6,2 81 tys. ocen
6,2 10 1 80650
5,0 24 krytyków
Gniew tytanów
powrót do forum filmu Gniew tytanów

Gorszego filmu dawno nie widziałem. Żenująca historia, sztywni bohaterowie, nuda na całego. Ocena 1/10, omijać szerokim łukiem. Jedynka była słaba, dwójka jest jeszcze gorsza... Jeśli nie przystawią Wam pistoletu do skroni to omijajcie ten "film" szerokim łukiem...

ocenił(a) film na 5
kuba666

Bez przesady - film oczywiście arcydziełem nie jest, ale obejrzeć się go da bez większego bólu. Każdy kto chce sobie zobaczyć lekki film, z dużą ilością akcji i nie chce przy tym używać szarych komórek powinien być zadowolony :) .

ocenił(a) film na 1
Arcasto

Dużą ilością akcji? Tam się nic nie działo... SPOILERY Zebranie "wielkiej" armii? Do walki z nimi wyskoczyły 2 słownie dwa potwory z kilkoma parami rąk, które zostały pokonane przez Zeusa i Hadesa. Walka Perseusza z Kronosem, też jedna wielka kpina, starcie trwało kilka sekund. Teraz wiem, że pokonanie czegoś wielkiego jest możliwe jak wrzuci mu się "wykałaczkę" do przełyku.. SPOILERY

ocenił(a) film na 10
kuba666

Trzeba było uważnie oglądać film,żeby wiedzieć czemu Kronos został pokonany w ten sposób.

..........Piła 10/10 hahahahahahahhahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha

Ogólnie film dla ciebie zbyt trudny w odbiorze

ocenił(a) film na 1
nevso

Piła miała przynajmniej ciekawą historię, uważam ją za bardzo udany film. Nie rób ze mnie idioty, połączenie trójzębu Posejdona... dało broń z 3 części, która wyglądała jak WYKAŁACZKA...

ocenił(a) film na 10
kuba666

I to jest powód,żeby oceniać go na 10 a gniew bo ci się nie spodobał na 1..... Dla mnie mogła wyglądać jak k*tas murzyna....ważne,że było w filmie powiedziane jak kronos został pokonany, więc nie pie**ol głupot,że to takie dziwne...

nevso

Nie dyskutuj z nim. To osoba która nie potrfafi zrozumieć, że jeśli jemu film nie przypadł do gustu, to komuś innemu się może podobać (wypowiedź ponieżej). Już za same efekty/kostiumy/scenografie film zasługuje na sporo więcej niż 1. I jeszcze teksty typu "Tam się nic nie działo" - jeśli w tym filmie nic sie nie działo, to koleś musiał być wychowywany na filmach typu "Jackass" albo "Transformersy". Piła 10/10, Blade 8/10, Gniew 1/10 - wracamy do punktu wyjścia, nie ma sensu z nim rozmawiać. Pozdro

ocenił(a) film na 2
kuba666

Zgiń TROLU fanie AVATARA !!!!

ocenił(a) film na 1
UPADLY_WIDZ

Nie mów, że ten film Ci/Wam się podobał...

ocenił(a) film na 2
kuba666

WSZYSTKIM !! MEGa WYPAS

kuba666

film jest zajebisty.

ocenił(a) film na 1
kuba666

grosza nie dalem za to i 1 cz.
przewijka zajela mi 2 min.
kino dla cwierc mozgow [77% forumowiczow filmweb]

schiz

Zapomniałeś dodać że Ty się do nich zaliczasz.

ocenił(a) film na 6
nevler

ja właśnie wróciłem z kina i nie żałuje że poszedłem, ten film napewno nie zasługuje na ocene 1-4, prosta fabuła, akcja też jest do tego efekty specjalne dobre. taki luźny film, by po świątecznym przeżarciu usiąść po południu sobie i bez wysiłku umysłowego go obejrzeć. odemnie dostaje ten film zasłużone 6,

ocenił(a) film na 6
statnik

p.s. co do "wykałaczki" to naprawde w filmach fantasy wszystko powinno bardziej realniej wygladać i być stworzone ;)

ocenił(a) film na 1
nevler

TAK , DO 23%

schiz

To że umiesz odejmnować, jeszcze Cię do nich nie zalicza.

ocenił(a) film na 1
nevler

ODEJMnOWAC to moze ty robisz to wc. buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
ja odejmuje palancie

schiz

no nareszcie coś dla siebie znalazłeś, Oj chyba nie. Jeszcze za mądre dla ciebie było