Witam, jak na taki budżet i rozmach spodziewałem się czegoś z fabułą, cokolwiek ale nie uparli się i postawili na efekty spec. Film jak dla mnie nie ma żadnej wartości oprócz wspominanych efektów spec, i dlatego może da się go oglądnąć w dobrym towarzystwie oczywiście nie na sucho:).Pozdr.
Po takiej reklamie i nakładach spodziewałem się czegoś więcej , a jeżeli chodzi o budżet to on ma wpływ na wszystko. Ja rozumiem kino komercyjne ale byłem wielce rozczarowany po seansie.
Akurat reklamy to ostatnia rzecz , ktora powinnienes sie sugerowac , nawet s kiepskiego filmu da sie wybrac
lacznie jakies 30s ktore beda spoko wyglądały. W swojej kategorii film byl całkiem dobry.
Przewidywalny, dla mnie nudny niestety efektami się nie da wszystkiego nadrobić, znam parę dobrych filmów gdzie efekty i fabuła ze sobą współgrają tworząc nie zapomniane widowisko. Jak dla mnie to ten film to istna klapa i tyle taki sztandarowy obraz kina w którym coraz mniej liczy się fabuła na rzecz efektów. A przecież można pogodzić to wszystko i dlatego wydaje się mi że panowie którzy tworzyli ten film poszli na skróty.:)