No jestem stałym Kupcem w pewnym sklepie DvD, i z włascicielem sie znam i on ma to napisane w papierach :)
No to własnie dodałem :) Polsa swiatowa po co nam? w polsce na DvD kupimy chyba xD
światowa po to by wiedzieć kiedy ten film pojawi się w dobrej wersji na torrentach.
Torrentach? Mam nadzieje że więdzej stron podzieli los serwisu piratebay.com. Trzeba kupować a nie piracić.
a powiedzmy, że byłem na filmie w kinie. Chce go zobaczyć jeszcze raz, a w kinach już nie leci. Raz płaciłem więc teraz nie mogą sobie obejrzeć z torrentów? Czemu producent ma 2x na mnie zarabiać?
A tak szczerze: byłeś w kinie? Co do płyty, to wcale nie musisz kupować, możesz zawsze wypożyczyć, to kosztuje kilka złotych. Robisz to dla siebie, bo taki widowiskowy film aż prosi się żeby go obejrzeć na pięknym plazmowym ekranie telewizora w HD i najlepiej Dobly Surround :-)
Ja co tydzien chodze do kina w Piątki lub soboty na 2 filmy,3 zalezy jakie Nowe sa mi kasy nie szkoda, jak jakis film mi sie spodoba kupuje go na DvD
to czekasz na premiere na dvd lub Br i kupujesz i ogladasz, na plycie masz Dodatki,Fotki Video Lektor Dubb i napisy :) najlepiej sie oplaca kupowac orginalne Plyty
A czy może wiesz kiedy będzie premiera dvd filmów "Wszystkie odloty cheyenne'a" lub "Musimy porozmawiać o Kevinie" ?