PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707107}

Gość

The Guest
2014
6,3 38 tys. ocen
6,3 10 1 38080
7,1 37 krytyków
Gość
powrót do forum filmu Gość

7/10

ocenił(a) film na 7

Film naprawdę dobry , i jak czytam wypowiedzi innych to ręce mi opadają. Ten portal po prostu schodzi na psy wszystko jest skrytykowane i pojechane że aż miło. Mam wrażenie ze obcuję tutaj z samymi krytykami i fachowcami w dziedzinie filmu , a ja sam niepotrzebnie tracę czas na oglądanie ich ponieważ wychodzi na to że większości filmów nie rozumiem . Co do samego filmu to serdecznie Polecam może nie jest to jakieś ambitne kino , ale ''Gość''jest dobrze nakręconym obrazem akcji przy którym nie ma czasu na nudę.

ocenił(a) film na 7
welna23

Serio tylko twoja opinia się liczy? Jeśli tobie się podoba to znaczy, że jest dobry a przez tych z odmiennym gustem filmowym uważasz,że portal schodzi na psy? Żeby nie było sama oceniłam na siedem gwiazdek, jednak szanuję odmienne zdanie innych. Nie to ładne co ładne ale co się komu podoba. Dorośnij.

ocenił(a) film na 3
welna23

Dla mnie totalny kaszalot. Nic nie wiemy o bohaterach. Dlaczego David wybrał właśnie tę rodzinę? Dlaczego im pomaga i próbuje normalnie żyć jednocześnie zabijając ludzi z otoczenia rodziny? Co to za eksperyment, w którym uczestniczył? Reszta bohaterów również miałka, nie wiem czy ktokolwiek dałby radę napisać charakterystykę choć jednej postaci z tego filmu. Matka, która przyjmuje obcego typa do domu bez żadnego sprawdzenia kim on dokładnie jest (wystarczyło jej zdjęcie z oddziału syna, gdzie gość niby również się znajdował). Im dalej w las tym gorzej. Przyjeżdża ODDZIAŁ SPECJALNY, a David wycina ich w pień jakby grał na poziomie początkującym w jakiegoś FPS-a. Na końcu okazuje się nieśmiertelny. Absurd goni absurd w tym filmie. Od żenujących scen akcji po decyzje bohaterów. Żeby opisać wszystko co było złe w tym filmie musiałbym się pokusić o rozprawkę maturalną. Rozrywka niskich lotów...