PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=61}

Goście, goście II - korytarz czasu

Les Couloirs du temps: Les visiteurs 2
1998
6,9 49 tys. ocen
6,9 10 1 48520
6,8 13 krytyków
Goście, goście II - korytarz czasu
powrót do forum filmu Goście, goście II - korytarz czasu

myslalem ze to jest kontunuacja just visiting z 2001 (nie popatrzylem na daty..)...jak dla mnie film nudny, wtorny (raczej just visiting jest wtorne ale jako ze ogladalem je jako pierwsze to dla mnie to jest wtorne:))...ogolnie nie lubie francuskich komedii gdzie wszyscy krzycza, biegaja, mahaja rekami i robia ogromne zamieszanie przy najprostszych sprawach (wyjatkiem sa filmy z louis'em de funes)..natomiast just visiting z 2001 mi sie bardzo podobal tez m.in. ze jest bardziej amerykanski co daje sie odczuc w kazdej scenie:)

ocenił(a) film na 9
Miki_

Francuzi w ogóle robią same wtórne filmy, np. komedie z Pierrem Richardem "Pechowiec" lub "Tajemniczy blondyn w czarnym bucie". Dla mnie to tylko podróbki, bo JA oglądałem najpierw wersje amerykańskie... /ironia mode off.
A jeżeli, że we wszystkich francuskich komediach "wszyscy krzycza, biegaja, mahaja rekami...", to niewiele o nich wiesz (tak w ogóle to raczej maCHają). Poza tym również w filmach z L. de Funes bywają takie sceny, że o komediach z innych krajów nie wspomnę. Tak, rzeczywiście "Just visiting" jest bardziej amerykański (dziwne byłoby, gdyby nie był), co jednak nie jest komplementem. Film ratuje jedynie udział aktorów znanych z "Visiteurs".

ocenił(a) film na 9
peter_9

W drugim akapicie powinno być "A jeżeli uważasz, że...".

peter_9

literowka:) no coz kazdy ma swoje zdanie..pozdro

ocenił(a) film na 7
Miki_

kretynsko nagiety scenariusz zeby tylko wprowadzic akcje do USraju...

shamar

Mówisz chyba o wersji amerykańskiej a to nie jest ten film. Goście Goście II to druga część (oryginalnej) wersji francuskiej... Swoją drogą konczy sie tak ze myslalem, ze bedzie jeszcze część III...

ocenił(a) film na 7
ab86

tak bo zalozyciel pisze , ze myslal, ze to kontynuacja tamtego...