Godzilla: Ostatnia wojna

Gojira: Fainaru uôzu
2004
5,6 2,4 tys. ocen
5,6 10 1 2425
Godzilla: Ostatnia wojna
powrót do forum filmu Godzilla: Ostatnia wojna

posiadam 14 orginalnych filmów z godzillą ( niestety tylko 14). polscy dystrybutorzy nie szanują fanów godzilli. udało mi sie zdobyć te filmy przez allegro . są to filmy z 6-paku wydanego przez spi a także z 8-paku wydanego przez media service i polsat.w żadnym sklepie nie mogłem dostać japońskiej godzilli. te 14 cześci to tylko połowa z całej serii.a gdzie jest większość filmów z serii showa , a gdzie jest kosmogodzilla którą uwialbiam. w polsce karmią nas tylko amerykańskimi filmami. tutaj orginalnych filmów z godzillą nie można zdobyć. a w tv w koło puszczaja te same filmy to absurd . ostatnio tv 4 puszcza godzille ale to te części które posiadam
jeżeli ktoś też się ze mną zgadza niech odpisze

godzilla5

Ja się zgadzam!
Posiadam tylko 8 filmów o Godzilli( te z 8-paku wydanego przez media service ), niedawno zamówiłem Ostatnią Wojnę, innych prawie nikt nie sprzedaje.
Mam nadzieję, że TV4 puści więcej filmów o Godzilli.

godzilla5

Polsat puszcza te z 8-paku. W końcu to Polsat i MediaService są dystrybutorami więc nie ma się co dziwić! TVP z kolei dziwnym zbiegiem okoliczności emituje filmy sprowadzone przez SPI (vide 6-cio pak). Nie ma co liczyć na Polskich dystrybutorów. I tyle w temacie.

użytkownik usunięty
godzilla5

I bądź tu człowieku uczciwy i nie ściągaj filmów z sieci :) czasami po prostu się nie da być uczciwym. A sytuacja przedstawiona przez Ciebie to wspaniały dowód na to.

ocenił(a) film na 7

Święta prawda... pozostaje Ebay ewentualnie ale ceny tam do najniższych nie należą...