Ciekawe co to za potwor lezal zabity ...
EDIT: A tak na marginesie nie podales linka - http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=88072
Dużo nie pokazali, ale ogrom zniszczeń robi wrażenie. Godzilla załatwiła pewnie innego stwora, ale wątpię by pobiła potwory z Pacific Rim.
Tam leżały 2 stwory,a co do tego czy Godzilla pokonałby stwory z Pacific Rim,to można gdybać,Godzilla ma regenerację i promień z gęby,tanio skóry by nie oddał.
Chodziło mi o jakość jej wykonania. Godzilla to najsilniejszy potwór i prawie nie da jej się zniszczyć.
A skąd ta pewność? Podchodzę sceptycznie do tej rewelacji, więc nie dziw się moim pytaniem :D
Skąd ta pewność? bo bodajże trailer był pokazywany w zamknięciu,nie pamiętam gdzie(comic-con może) była w nim wzmianka o lotnisku,i stworze wyglądającym jak połączenie pająka z robalami z filmu Starship Troopers,są pokazywani aktorzy,potwór jest ostrzeliwany,kiedy nagle pojawia się Stopa Godzilli pokazująca jaki ten robal jest przy naszym potworze mały.
To co teraz wyciekło jest prezentacją która powstała zanim jeszcze zaczęto kręcić film,to drugie,trailer o którym mówie zawiera sceny już z filmu.
Wątpie by nie wykorzystali scen z tego trailera. pierwszy trailer do super 8 tez miał sceny z przed kręcenia filmu.
Widziałem ten Teaser , i muszę przyznać że robi wrażenie , jak dla mnie to będzie świetny film o Godzilli .
Czy to w koło pociągu waszym zdaniem martwi ludzie ? Czy ten film będzie od 16 lat taka masa trupów na 12 to chyba za dużo a i wolał bym 16+ :)
Jakby ktoś jeszcze nie widział teasera to daję link do torrenta. :)
thepiratebay.sx/torrent/9002647/Godzilla_2014_Teaser_Trailer_Leak