PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85769
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla
scorpion6

Brrr... ten filmik jest przerażający :P

Suweren1

Muzyka jest taka , robi taki klimat straszny .

użytkownik usunięty
scorpion6

O innych potworach w filmie było wiadomo od bardzo,bardzo dawna,a Muto w scenie z pociągiem też został wypatrzony krótko po okazaniu się teasera.

użytkownik usunięty

Nie dość że pojawią się mniejsze cholery (czytaj: przeciwnicy Godzilli) to dodatkowo pojawi się jedno potężne monstrum.
Screen pochodzi ze znanego już zwiastunu, który jako pierwszy wyciekł do sieci. http://i.imgur.com/OkVcRsP.png

ocenił(a) film na 10

To chyba muto ale to było już wiadomo

użytkownik usunięty
pemmil

To nie Muto.Nie wiadomo,co to za monstrum ani nawet czy nie został zrobiony tylko dla tego zwiastuna.

ocenił(a) film na 10

Wygląda dosyć identycznie, szybka scena, niewyraźne kadry, nie wiadomo.
Za to możemy powiedzieć że Vishnu pojawi się w filmie. Z początku myślałem że to Gidorah ale te monstrum nie miało tylu odnóży.
Cokolwiek się pojawi to będzie dobrze.

użytkownik usunięty
Burador

"Cokolwiek się pojawi to będzie dobrze."

A jak pojawi się zmutowana Myszka Miki, to też będzie dobrze? xD

ocenił(a) film na 10

"Cokolwiek się pojawi to będzie dobrze"
Już modyfikuję, chodziło o wszystkie potwory z wcześniejszych części. Chyba że wyszedł jakiś spin off z myszką miki i psem pluto. ;)

użytkownik usunięty
Burador

W tym filmie do którego link jest w 1 komentarzu tegoż wątku, było wspomniane o pterodaktylu. Moim zdaniem Rodan nie pasuje do nowej Godzilli, chociaż nie pogardzę innym latającym monstrum.

P.S - spin off wyszedł, jest zmutowana Myszka Miki która robi za Mothrę, zaś Pluto to Kosmogodzilla xD

użytkownik usunięty

Ostatnio wyszedł spot telewizyjny promujący Godzillę. Wśród urywek scen, pojawiły się również te z pierwszego zwiastuna, między innymi właśnie to monstrualne cielsko, tak więc ten potwór prawdopodobnie pojawi się w filmie. Czy mnie bardzo cieszy, tak przy okazji :D

użytkownik usunięty

Jeśli pojawi się w filmie to też będzie fajnie,choć wolałbym żeby Godzilla szybko się z nim rozprawił,bo wolę Muto.To chyba przez to,że kiedyś moją ulubioną częścią Godzilli była Godzilla kontra Destruktor.